Απρόσκοπτα συνεχίζουν να λειτουργούν οι υπηρεσίες της ΠΕ Κοζάνης

By on 08/04/2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη με τους Διευθυντές των υπηρεσιών  για το πρώτο 15ήμερο του Απριλίου τη Δευτέρα 06/04/2020 με διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη (μέσω πλατφόρμας e:Presence). Η αποτελεσματικότητα του σύγχρονου κι ευέλικτου αυτού τρόπου επικοινωνίας ικανοποίησε τους συμμετέχοντες και δημιούργησε προοπτικές για μελλοντική χρήση κι αξιοποίησή του, πέραν της παρούσας κρίσιμης περιόδου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης υπογράμμισε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα στα πολυσύχναστα κτίρια των υπηρεσιών της ΠΕ κι επανέλαβε την υποχρέωση όλων στην αποστολή

  • της ατομικής προστασίας
  • της προστασίας των υπαλλήλων
  • των πολιτών που επισκέπτονται τις υπηρεσίες αλλά
  • και όλων των πολιτών της ΠΕ Κοζάνης

Χαρακτηριστικά τόνισε : «Πήραμε πολύ νωρίς προστατευτικά μέτρα προτού ακόμη μας έρθουν οι επίσημες οδηγίες και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε έτσι με αμείωτο ρυθμό παίρνοντας όσον το δυνατόν περισσότερες προφυλάξεις για όλες τις κατηγορίες των συμμετεχόντων, στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής κ. Σωτήριος Τσιόδρας βρισκόμαστε μόνο στο τέλος της αρχής της επιδημίας, απαιτείται συνεπώς συνεχή προσπάθεια κι επαγρύπνηση για να φτάσουμε προς το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο κ Τσιούμαρης ανακοίνωσε την προμήθεια θερμομέτρων, για να ελέγχονται όλοι οι εισερχόμενοι στα κτίρια της ΠΕ και της ΖΕΠ από την τρέχουσα ήδη εβδομάδα. Παράλληλα στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε εάν τα υπάρχοντα μέτρα που ήδη εφαρμόστηκαν πρέπει να συνεχιστούν και να ενισχυθούν. 

Στην συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τους Διευθυντές προγραμματισμό των υπηρεσιών για την επερχόμενη συνάντηση καθώς επίσης συζητήθηκε εκτενώς και ο μηνιαίος απολογισμός. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: