Αποχαιρετιστήριο μήνυμα προϊσταμένου γραφείου δημοσίων σχέσεων & ενημέρωσης δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

By on 16/09/2021

Αγαπητοί δημοσιογράφοι,

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια ως Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας αποχωρώ από τη θέση αυτή. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα απέκτησα πολλές εμπειρίες από τις συνομιλίες μαζί σας, έχοντας να αντιμετωπίσουμε πέρα από τα προκύπτοντα κάθε φορά αστυνομικά ζητήματα και την πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας του κορονοϊού, αποσκοπώντας στην άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας για τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

Προσωπικά ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή, που συνομίλησα με τους περισσότερους από εσάς και που γνώρισα αρκετούς από εσάς. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τόσο για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα, όσο και για την κατανόησή σας σε ευαίσθητα ζητήματα που προέκυψαν. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία σας θα συνεχίσει να είναι άριστη με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων και τη νέα Προϊσταμένη, Υπαστυνόμο Α΄ ΠΑΝΤΕΛΗ Μαρία.

Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος ΣΤΙΟΥΚΗΣ

Αστυνόμος Β΄

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: