Απορία ψάλτου …. Βηξ, η μη απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη στην επερώτησή μας για τους Μετανάστες στα Γρεβενά

By on 03/06/2020

Όταν δεν έχεις  τι να απαντήσεις, τότε επιστρατεύεις το γνωστό … «ναι αλλά και οι άλλοι δεν έκαναν τίποτε»! 

Καλύτερη άμυνα η επίθεση! Μόνο που δεν πιάνει πάντα … δυστυχώς γι αυτόν.

Γιατί εμείς αντιδράσαμε. Αποχωρήσαμε από μια  Περιφερειακή Αρχή εν ενεργεία. Δεν λογαριάσαμε καρέκλες, αξιώματα και αντιμισθίες. Καταγγείλαμε την απραξία της στα μεγάλα ζητήματα του τόπου και φυσικά και την μεγάλη ζημία που προκάλεσε στο τουρισμό της περιοχής μας με τις αποφάσεις της στο Μεταναστευτικό. 

Ενταχθήκαμε σε έναν συνδυασμό που ήταν ο πρώτος που αντέδρασε το 2016 στην καταστροφή του τουρισμού της Βασιλίτσας και των Γρεβενών όταν άλλοι και μεταξύ αυτών και ο κος Γιάτσιος σιωπούσε.

Σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης εξακολουθεί να παραμένει σιωπηλός για να μην δυσαρεστήσει το κόμμα του. Ακολουθεί την ίδια γραμμή με τον Περιφερειάρχη. Μοιραίοι και άβουλοι παρακολουθούν άπραγοι τα Γρεβενά να καταστρέφονται.

Ο Περιφερειάρχης αντέδρασε μόνο όταν οι Μετανάστες πήγαν στην Κοζάνη. Ίσως γιατί εκεί εκλεγόταν για χρόνια βουλευτής και θέλει να κρατήσει την εκλογική του πελατεία για το μέλλον.

 Για τα Γρεβενά κουβέντα. Ας κάνει καλά ο Βουλευτής ήταν η απάντηση του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη. Εμείς δεν μπορούμε. 

Το ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε το διαπιστώσαμε ένα χρόνο τώρα σε όλα τα θέματα. Αν και ο κος Γιάτσιος νομίζει ότι διοικούν μόνο τρεις μήνες.

Περνάει γρήγορα ο χρόνος όταν δεν κάνεις τίποτε. Όμως οι Γρεβενιώτες ζούμε σε πραγματικό χρόνο την αγωνία της επιβίωσης. 

Γι αυτό πλέον ο αγώνας θα είναι καθημερινός. Όσοι στρογγυλοκάθονται σε καρέκλες κάνοντας βόλτες και δημόσιες σχέσεις θα μας βρουν απέναντι. 

Τα Γρεβενά χάνονται και εμείς δεν θα αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Περιφερειακός Σύμβουλος

Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: