ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ εις τον Διευθυντήν  Μποδοσάκειου Νοσοκομείου *Ορθοπεδικόν* Ιατρόν   της ομωνύμου Κλινικής  κ. ΣΑΜΑΡΑΝ ΝΙΚΟΛΑΟΝ

By on 08/11/2021
■ “Ανθρωπάκο”, όπως εσείς αποκαλείτε όλους τους μη εμβολιασμένους υποτιμώντας τους σκωπτικώς , αντιστρέφουμε εμείς τον χαρακτηρισμό στον υποταγμένο στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πράγματων και όχι ως ώφειλε στην ηθική δεοντολογία της Ιατρικής. «Τί γὰρ ὠφελεῖται ἄνθρωπος ἐὰν τὸν κόσμον ὅλον κερδήσῃ, τὴν δὲ ψυχὴν αὐτοῦ ζημιωθῇ; ἢ τί δώσει ἄνθρωπος ἀντάλλαγμα τῆς ψυχῆς αὐτοῦ;». Το κριτήριο του πιστού ανθρώπου είναι πρώτα η σωτηρία. Ο Άγιος Κοσμάς, ο Αιτωλός, έλεγε Ψυχή και Χριστός σας χρειάζεται. Και αυτά τα δύο δεν τα χαρίζουμε ούτε τα πωλούμε! Το σώμα μας το φροντίζουμε επειδή είναι ναός του Αγίου Πνεύματος και γιατί υπηρετεί το έργο της σωτηρίας μας μαζί με την ψυχή στην ύπαρξη της οποίας ενδεχομένως εσύ δεν πιστεύεις. Αν λοιπόν για ένα σκεύασμα πρόκειται  να υποταχτούμε με όσα συνεπάγεται το σφράγισμα στον εχθρό της Πίστεως μας τότε να μας λείπει.
■ “Ανθρωπάκο”
Προτιμούμε τον εν Χριστώ ονειδισμό, «τὸν ὀνειδισμὸν αὐτοῦ φέροντες» (Εβρ.13,13),
διότι γνωρίζουμε να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψεύδος, καθώς αυτό που κάνει την Ορθοδοξία να ξεχωρίζει από τις θρησκείες αλλά και τις αιρέσεις καθώς και τον Ορθόδοξο να είναι αυθεντικός μαθητής του Χριστού και όχι ινστρούχτοραςτου συστήματος της Νέας Τάξεως είναι η Αλήθεια που κρατά σηκώνοντας τον σταυρό για την ομολογία αυτής της αλήθειας φέροντας τον ονειδισμό από τους εκάστοτε διώκτες της που τις περισσότερες φορές είναι άνθρωποι  “συστημικοί” που σύντομα ως συνήθως ξεσκεπάζονται και εκθέτονται.
■ “Ανθρωπάκο”
Δεν έχεις ούτε επαρκή επιστημονική γνώση -και αυτό διαπιστώνεται από όσα γράφεις- για να έχεις και την ιατρική αλήθεια που αφορά τα συγκεκριμένα “εμβόλια”, αφού η γνώση σου έχει περιοριστεί, όπως συνήθως  με την λήψη ενός και μόνο πτυχίου και  με το αντικείμενο μιας αποκλειστικά συγκεκριμένης ειδικότητας δεδομένου ότι η Επιστήμη έχει κάνει άλματα με τους νέους τομείς της μεταφραστικής Ιατρικής και της βιοπληροφορικής που αν γνώριζες δεν θα ισχυριζόσουν αυτά που γράφεις. Επομένως τα αγνοείς παντελώς!!! Διότι, αν τα γνώριζες δεν θα σου διέφευγε ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα χρησιμοποιεί συγκεκριμένες νέες τουλάχιστον, οκτώ τεχνολογίες, τις οποίες  ούτε ονομαστικώς δεν γνωρίζεις αλλά καταδικάζεις και μέμφεσαι αυτούς που τουλάχιστον έχουν διάισθηση να καταλαβαίνουν τί είναι επιζήμιο.
■ “Ανθρωπάκο”
Σε καλούμε, αν θέλεις, σε δημόσιο διάλογο διαδικτυακά με επιστήμονα του συγκεκριμένου αντικειμένου, τον Ιωάννη Κυπραίο, καθηγητή με συντονιστή την ταπεινότητά μου, αφού είμαι και εγώ “ανθρωπάκος” -και θα δεις τι επιστήμη γνωρίζεις- μιας και έτσι με αυτό τον χαρακτηρισμό μας προσβάλλεις, επειδή κατά την εσφαλμένη κρίση σου δεν εμβολιαστήκαμε, όπως και άλλα “ανθρωπάκια” γιατί  πολύ απλά δεν θέλουμε να αυτοκτονήσουμε, άρα έχουμε περισσότερο μυαλό από σένα τον  “πολυσπούδαστο ιατρό” !!!
■ “Ανθρωπάκο”
 Αλήθεια που θα κρυφτείς, -δεν υπαινίσσομαι κάτι αλλά πώς θα σταθείς στην κοινωνία- όταν αύριο αποδειχθεί ότι εξαιτίας των εμβολίων στείλατε στα κυπαρίσσια ανθρώπους;;;Τα πράγματα ήδη άρχισαν και φανερώνονται!!! Εδώ είμαστε και θα μιλήσουμε όταν τελειώσει το αφήγημα.
■ “Ανθρωπάκο”
Μήπως γνωρίζεις καλύτερα την επιστήμη από τον Luc Montagnier που είναι ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος ιολόγος και κοινός παραλήπτης, με τους Françoise Barré-Sinoussi και Harald zur Hausen, του βραβείου Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής του 2008 για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας???
■ “Ανθρωπάκο”
Μήπως αλήθεια γνωρίζεις καλύτερα την  ιατρική επιστήμη από τον Σουχαρίτ Μπάγκντι,  τον Γερμανο-Ταϊλανδό επιδημιολόγο που αποδομεί την μυθολογία για τον κορωνοϊό??? Δεν λέει ότι δεν υπάρχει ιός αλλά τι παίζεται με αυτό τον ιό!!!
■ “Ανθρωπάκο”
O Dr. Franc  Zalewski  με την σειρά του βλέπει σε σύγχρονη έρευνα  με το μικροσκόπιο να έχει κάτι το σκεύασμα  το οποίο μάλλον αγνοείς, που το ονομάζει ‘’ the thing ‘’ (πράγμα) σαν μικροοργανισμό που κινείται και ενυπάρχει στο εμβόλιο και στο αίμα των εμβολιασμένων πλέον.
■ “Ανθρωπάκο”
Πρόσφατα κάτι παρόμοιο με αυτό βρήκε και η η γιατρός Dr. Carrie Madej στο μικροσκόπιο σαν ένα είδος συνθετικού πλάσματος με πλοκάμια. Είναι αυτή που διαμοιράστηκε, από λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο για την επικινδυνότητα των νέων εμβολίων για την COVID-19.
■ “Ανθρωπάκο”
Τουλάχιστον, μην αποκρύπτεις ότι δεν έχει δοθεί επίσημα άδεια κυκλοφορίας των σκευασμάτων που βρίσκονται ακόμη σε πειραματική φάση, αφού μόνο άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης επιτρέπει την προσωρινή χρήση  τους και αυτό υπό συγκεκριμένους όρους!!!
■ “Ανθρωπάκο”
ΑΝΈΓΝΩΣΑ ΌΤΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΊΟΥ
Αυτό για εμένα τουλάχιστον, νομίζω όμως και για πολλούς άλλους, σημαίνει casus belli, ήτοι προσέξτε πάρα πολύ μην παίζετε με την ελευθερία μας. Διότι γι’ αυτήν θυσιάζουμε και ίδια την ζωή μας!!! Και όποιος γίνεται αιτία με τις εισηγήσεις του να καταπατηθεί τότε τον αντιμετωπίζουμε στα ίσια και παλικαρίσια, όπως οι παππούδες και οι πρόγονοί μας. Διότι εσύ και ορισμένοι σαν εσένα μπορεί να θέλουν να τρυπηθούν με πολλά τέτοια εμβόλια, εμείς όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι, αφού θέλουμε να μείνουμε ελεύθεροι. Και αυτό για εσένα δεν είναι κατανοητό πώς με το συγκεκριμένο εμβόλιο το διακύβευμα είναι τέτοιο. Στο κάτω κάτω κράτα τις απόψεις σου για σένα και όσους τις συμμερίζονται. Μην μας προκαλείτε λοιπόν του λοιπού γιατί ίσως θα λησμονήσουμε τις ευγένειες χάριν αυτού που πρεσβεύουμε όχι μόνο ως ιερείς, και ως Ορθόδοξοι αλλά και ως Έλληνες πολίτες. Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό προσκρούει στον πατριωτισμό και στα πιστεύματά  μας; Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε!!!!
Αρχιμ. Παΐσιος Παπαδόπουλος

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: