giapraki.com

Απάντηση του βουλευτή, Ανδρέα Πάτση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για τις Κοινωνικές Κατοικίες Κυρακαλής

Επειδή στις Δημοκρατίες όλα οφείλονται να γίνονται με διαφάνεια ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες ποιες είναι ακριβώς οι αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης που τους αφορούν και επηρεάζουν τη ζωή τους και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι η πάγια στρατηγική του είναι να μεταμφιέζει την απραξία και την αναλγησία του με επικοινωνιακά τεχνάσματα που μόνο στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, είναι χρέος μας να αποκαλύπτουμε την αλήθεια ακόμα και αν αυτή δεν αρέσει σε κάποιους.

Και η αλήθεια για τις Κοινωνικές Κατοικίες της Κυρακαλής είναι ότι με απόφαση της πρώην Υπουργού Εργασίας, κας. Ε. Αχτσιόγλου, στις 6-6-2019 το πολύπαθο έργο του οικισμού της Κυρακαλής ανακλήθηκε επίσημα και απορρίφθηκε η πρόταση για τροποποίηση ώστε να ενταχθεί σε χρηματοδότηση για τα έτη 2020, 2021 και 2022 . Η απόφαση αυτή μάλιστα ελήφθη 20 μόνο μέρες μετά την επίσκεψη στις 16-05-2019 στις εγκαταστάσεις του ημιτελούς έργου της πρώην Προέδρου του ΟΑΕΔ, κας. Καραμεσίνη, η οποία κατά τ’ άλλα διαβεβαίωνε τους πάντες μπροστά στις κάμερες ότι το έργο θα προχωρήσει κανονικά. Η αντίφαση αυτή δεν προκαλεί καμία εντύπωση γιατί η διπροσωπία αποτελεί πάγια τακτική της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, που παρά τις απέλπιδες επικοινωνιακές του απόπειρες, οι πολίτες γνωρίζουν πια ότι μόνο φιλολαϊκή δεν ήταν. 

Οι συντονισμένες προσπάθειες τόσο οι δικές μου, όσο και της νέας διοίκησης του ΟΑΕΔ και του Υπουργείου Εργασίας που κατανόησαν αμέσως τη σημαντικότητα επίλυσης του μακροχρόνιου αυτού προβλήματος, αποδεικνύονται στην πράξη καθώς ανακαλείται η ακυρωτική απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης και το έργο μπαίνει ξανά σε τροχιά ολοκλήρωσης με προϋπολογισμό €8.000.000

Όσο για τις κορδέλες που επικαλούνται οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι αν και αποτελούσε προσφιλή τους συνήθεια κατά τα χρόνια της διακυβέρνησής τους, εμείς προτιμούμε την ουσία και τις πράξεις.

Exit mobile version