giapraki.com

Ανοιχτή επιστολή Νο 4β: Εκλογές στην Ελλάδα έτος 2019

Mε αφορμή τις επικείμενες εκλογές (Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού, τις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές ) και μετά τα τραγελαφικά, τραγικοκωμικά, πρωτόγνωρα σε μεγάλο βαθμό και σε επίπεδο νηπιαγωγείο την παρέλαση των βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο, την διάλυση κομμάτων και συνασπισμών μέσα στην βουλή και μάλιστα από τους βουλευτές που στην τελευταία εκλογική εθνική αναμέτρηση διορίστηκαν από τα κόμματα τους και ακόμη πιο ιδιαίτερα ο διορισμός Υπουργών από το πουθενά δείχνοντας ότι είναι τουλάχιστον αναντικατάστατοι? ( Όλος ο πολιτικός κόσμος έχει μερίδιο ευθύνης γι αυτή την κατάντια )Μου δίνεται το δικαίωμα να σας προτείνω να μελετήσετε στην ιστοσελίδα μας : Η Πολιτεία της Ουτοπίαςhttps://thomasgkatzoflias.wordpress.com/

την ανοιχτή επιστολή που έχει τον τίτλο Νο 4: Α) Η αναδιοργάνωση του Ελληνικού Κράτους ξεκινάει από την κορυφή προς τα κάτω. και την έχουμε δημοσιεύσει στα ΜΜΕ στις ( 10-4-2018).

Κάνουμε έκκληση σ όλους να μελετήσετε την επιστολή μας και εάν θεωρείτε απαραίτητο και ωφέλιμο να την κρίνετε θετικά και ιδιαίτερα εάν χρειασθεί αρνητικά. Ο διάλογος στην δημοκρατία είναι ευεργετικός.

Θωμάς Γκατζόφλιας

Φωτεινή Χατζάρα

Οι φωτογραφίες από την άφιξη Τσίπρα και Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Exit mobile version