giapraki.com

Ανοιχτή επιστολή Νο 1στ: Άκαρπη η πρώτη προκήρυξη πώλησης των Ορυχείων και των Εργοστασίων της ΔΕΗ, στην Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη. Σε εξέλιξη η δεύτερη !

Τουλάχιστον οι σημερινοί Υποψήφιοι Δημοτικοί Άρχοντες οφείλουν να γνωρίζουν και να ανταποκριθούν !!!

Πως ετοιμάστηκε διαχρονικά η Ίδρυση και πως προήλθε και ήδη εφαρμόζεται η ιδέα για το «ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ» της  Δημόσιας  Επιχείρησης  Ηλεκτρισμού, από τους πολιτικούς  και τους θεσμικούς φορείς, χωρίς την γνώμη του λαού, που όλοι οι πολιτικοί τον επικαλούνται προ των εκλογών: Ευρωπαϊκών, Εθνικών και Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού. Οφείλετε να τους ρωτήσετε: Ξέρουν τι πωλούν και γιατί;

 

Προκειμένου να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες, με αντικειμενικές και τεκμηριωμένες αναλύσεις ,  εμείς σας προτείνουμε να μελετήσετε την ανοιχτή επιστολή μας Νο 1δ: Μέρος Πρώτο «ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕH»  Ο  δρόμος της  Μεταλιγνιτικής Εποχής στην Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη  και οι διαχρονικές σχέσεις των δύο περιοχών , την οποία δημοσιεύσαμε  στα ΜΜΕ στις 20-8-2018, με χιλιάδες σχόλια θετικά, αλλά και αρνητικά.

Την τοποθετήσαμε στην ιστοσελίδα μας

: Η Πολιτεία της Ουτοπίας https://thomasgkatzoflias.wordpress.com

Πάρτε θέση για ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της Χώρας και ιδιαίτερα της Περιοχής μας, στην οποία, εάν δεν δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ την επόμενη δεκαετία, θα  επέλθει παντελής ερήμωσή της.

 

Θωμάς Γκατζόφλιας

Φωτεινή Χατζάρα

Exit mobile version