Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδας

By on 22/03/2018

Φίλες και φίλοι,
αν η πρώτη φορά ενός εγχειρήματος στηρίζεται στον ενθουσιασμό, η δεύτερη βασίζεται στην πείρα που αποκτήθηκε και η τρίτη είναι αυτή που το καθιερώνει.

Ο πολιτιστικός σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ οργάνωσε πέρσι με μεγάλη επιτυχία το πρώτο μας φεστιβάλ, τότε που δεν είχαμε την πείρα για ένα τόσο μεγάλο γεγονός, τότε που καλά καλά δεν γνωριζόμασταν… κι όμως… μέσα από εκείνη την διαδικασία, ήρθαμε κοντά, δεθήκαμε και τώρα μία πιο συμπαγής ομάδα ξεκινάει το δεύτερο φεστιβάλ – Η πόλη γιορτάΖΕΙ.

Θέατρο, μουσική, εικαστικά, κινηματογράφος, βιβλιοπαρουσιάσεις, σεμινάρια και πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, φιλοδοξούμε να βγάλουν τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας έξω, να τους κάνουν να γίνουν αρωγοί και κοινωνοί της προσπάθειας αυτής, κυρίως όμως ο στόχος μας είναι να γίνουμε μία συλλογικότητα που θα προτάσσει αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν, ώστε να μπορέσουμε χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς να φθάσουμε στο τρίτο φεστιβάλ της καθιέρωσης, γεγονός που θα κάνει τους πολίτες αυτής της πόλης να έχουν ωραίες στιγμές, μα και ωραίες αναμνήσεις.

Καλούμε λοιπόν όλον τον κόσμο, και κυρίως τη νέα γενιά να στηρίξει την προσπάθεια και να πλαισιώσει τον σύλλογο ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τον υψηλό αυτό στόχο, διότι όπως είπε και ο μεγάλος μας ποιητής Οδ. Ελύτης, «Την άνοιξη αν δεν την βρεις τη φτιάχνεις»

Κοκκινίδης Στάθης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: