Ανακοίνωση στήριξης των αυτοαπασχολούμενων από την ΤΕ Εν. Κέντρου ΚΚΕ

By on 29/01/2021
κκε

Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των μικρών επαγγελματιών της πόλης της Πτολεμαΐδας. Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς για την οικονομική κατάσταση των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων που βιώνουν μία απαράδεκτη, μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, και εξαιτίας της προηγούμενης οικονομικής κρίσης και εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, λόγω της καραντίνας, αυτήν την περίοδο, αλλά και μπροστά στη νέα οικονομική κρίση. Ως  ΚΚΕ θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση σε όλους τους αγώνες των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των αυτοαπασχολούμενων της πόλη μας.

Το ΚΚΕ έχει καταθέσει τροπολογίες, προτάσεις νόμου, έχει κάνει ερωτήσεις, παρεμβάσεις στο ελληνικό Κοινοβούλιο, και θα συνεχίσει την προσπάθεια ώστε να ακουστούν πιο πλατιά τα προβλήματα των λαϊκών στρωμάτων. 

Το ΚΚΕ θα ενισχύσει όλους αυτούς τους αγώνες και το κοινό μέτωπο που πρέπει να χτίσουν, οι αυτοαπασχολούμενοι μικροεπιχειρηματίες μαζί με τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον επιστήμονα, τον αγρότη, γιατί και ο μικρός έμπορος, ο επιχειρηματίας, η μικρή εμπορική επιχείρηση ζει ουσιαστικά από τον εργαζόμενο λαό. 

 

Πτολεμαΐδα 29.1.2021

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: