Ακαδημία ποδηλασίας από την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών(Ε.ΠΟ.Γ.)

By on 10/06/2019

Η   Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών(Ε.ΠΟ.Γ.), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκινάει ακαδημία ποδηλασίας . Στόχος μας είναι η απόκτηση ποδηλατικής παιδείας, η σωστή και με ασφάλεια εκμάθηση του ποδηλάτου, και η ενδυνάμωση των παιδιών.

Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας να ανακαλύψουμε καλύτερα το μοναδικό αυτό μέσο μεταφοράς, άθλησης και ψυχαγωγίας, που για πολλούς ήταν και το πρώτο παιχνίδι που ονειρευτήκαμε, αλλά και παράλληλα να προωθήσουμε την άμιλλα, την αξία του αθλητισμού και την ανάδειξη του ποδηλάτου ως μέσο επαφής με τη φύση, κοινωνικοποίησης και σεβασμού στο περιβάλλον.

Η ποδηλασία συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη δεξιοτήτων των παιδιών, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχοσυναισθηματικά, βοηθώντας τα να έχουν επιμονή, υπομονή, πειθαρχία και αυτοπεποίθηση.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Πάρκο των Μανιταριών κάθε Τρίτη & Πέμπτη και ώρα 19:00 . Στα μαθήματα συμμετέχουν παιδιά δέκα ετών και άνω, αλλά αν υπάρχει ενδιαφέρον  μπορεί να δημιουργηθεί και τμήμα με μικρότερες ηλικίες.

Απαραίτητος εξοπλισμός το ποδήλατο και το κράνος.

Για περισσότερες πληροφορίες

Ίττης Βασίλης  6946687686

Κοκκινάκης Μιχάλης  6946003307

Παπαθεοδώρου Ευθύμης  6944141083

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: