Ξεχωρίζει από μακριά…

Και χθες τον χαρήκαμε ιδιαίτερως. Ο Κωνσταντίνος Αιχμαλωτίδης, ξεκίνησε βασικός με την ομάδα μας, κόντρα στη Βέροια, αντίπαλος ποδοσφαιριστών…διπλάσιας ηλικίας και αμέτρητης εμπειρίας. Και δεν έδειξε να τρομάζει…απεναντίας έκανε μια πολύ καλή παρουσία και καταχειροκροτήθηκε.

Το νεαρό μας αστέρι έγινε πριν ένα μόλις μήνα 17 χρόνων (08-04-2004) !!!!!!, διαθέτει μια εξαιρετική τεχνική και με τα 183 εκατοστά ύψος, έχει όλα ότι χρειάζεται για να εξελιχθεί σε μεγάλο επιθετικό.

Ο Κωνσταντίνος, ζει ήδη το όνειρο του, που όμως μόλις ξεκίνησε.

Έχοντας σαν ίνδαλμα του, το αστέρι της Μάντσεστερ Σιτυ, τον Βέλγο παικταρά Kevin De Bruyne, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ, όμως πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να πετύχει;

Μαθητής  της 2ας Λυκείου στο 3ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδος, θα μπορούσε να αποτελέσει από τώρα παράδειγμα για πολλούς νεαρούς για το πως “τα καλά κόποις κτώνται”
Πρωί σχολείο, αυτοκίνητο για Κοζάνη το μεσημέρι, προπόνηση, επιστροφή, διάβασμα και νωρίς για ύπνο.

Με το εξοντωτικό δε πρόγραμμα που έχει με την ΑΕΠ Κοζάνης, αυτή την εποχή είναι να τον θαυμάζουμε για τις αντοχές του.

Προέρχεται από ποδοσφαιρική φαμίλια, αφου ο παππούς του, Κώστας Χαριτωνίδης, στη δεκαετία του ’70, έπαιξε τερματοφύλακας σε ομάδα της Γερμανίας, ο πατέρας του Γιώργος στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, ο θείος του Xαράλαμπος στον Εορδαϊκό και ο αδερφός του Γιάννης στο Μακεδονικό Φούφα και έτσι βρίσκεται στην αφετηρία για να ξεπεράσει όλο του το σόι και να φτάσει πολύ ψηλά!

Βρισκόμενος σε ένα σωματείο-σχολείο, δύσκολα θα χάσει το δρόμο του. Με προπονητή δάσκαλο, με περιβάλλον που δεν αφήνει περιθώρια να “ξεφύγει”…το μέλλον διαγράφεται λαμπρό.

Τίποτα δε χαρίζεται και ο νεαρός μας το έχει ήδη αντιληφθεί. Δουλειά και υπομονή, καθώς οι απαιτήσεις όλο και θα αυξάνονται.