Έναρξη του 3ου φεστιβάλ Πολιτισμού Πτολεμαΐδα – Η πόλη γιορτάΖΕΙ

By on 04/04/2019

Ξεκινάει αύριο το 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Πτολεμαΐδα – Η πόλη γιορτάΖΕΙ.

Η μεγάλη γιορτή ξεκινάει από την Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας, όπου οι μαθητές των γυμνασίων θα συγκεντρωθούν για να συμμετέχουν στην μουσική εκδήλωση που ετοίμασαν τα μουσικά σύνολα και οι χορωδίες του Μουσικού Σχολείου.

Στην συνέχεια το μουσικό συγκρότημα 16/8, με κάποια από τα μέλη του παλιούς μαθητές του Μουσικού Σχολείου, θα μας ταξιδέψει μέσα από ήχους χάλκινους σε παραδοσιακούς, και όχι μόνο, σκοπούς. Tο πρωινό αφιερωμένο στα παιδιά, θα κλείσει με ένα πάρτι υπό τους ήχους dj.

Στις 21.00 παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση του Βόρειου Πεδίου «Δυο γυναίκες χορεύουν». Ένα έργο αστείο, τρυφερό, βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μπαμπίλα.

Στις 20.00 στο café Bar TIMES υποδεχόμαστε την πρώτη μας καλεσμένη την Ευτυχία Μητρίτσα, που θα γεμίσει τη βραδιά μας «Νυχτολούλουδα» και θα δώσει άλλη πνοή στην πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ.

Στις 21.30 στον Πολυχώρο Πλατεία θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης ObserveSelf, την οποία θα προλογίσει ο ιστορικός Τέχνης Μάνος Στεφανίδης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και τα σχήματα μπορείτε να δείτε για τα 16/8 εδώ, το θεατρικό έργο «Δυο γυναίκες χορεύουν» εδώ την Ευτυχία Μητρίτσα εδώ και την έκθεση ObserveSelf εδώ.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: