«Έλληνες ετοιμαστείτε!» του Κων/νου Προδρόμου

By on 22/10/2018

Στη φάση που βρίσκεται η Ελλάδα δεν (πρέπει να) υπάρχουν ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε ακραίοι! Ούτε οι μεν να αφορίζουν τους δε με αφορισμούς του τύπου «φασίστες… ακροδεξιοί… ακροαριστεροί»… και τούμπαλιν. .H Ελλάδα οφείλει, και υποχρεούται αν και το βαθιά άρρωστο -σε σημείο σήψης και απόπτωσης – πολιτικό σύστημα να προάγει πρωτοβουλίες εθνικής ενότητας. Δεν περισσεύει κανείς! Κανείς!

Πέρα και πάνω από όλα είμαστε όλοι Έλληνες! Ορθόδοξοι!

Οι οιωνοί και τα σημεία προειδοποιούν για όσα έρχονται και η χώρα οφείλει -αυτή τη φορά – να είναι πανέτοιμη! Για κάθε ενδεχόμενο. Δεν υπάρχει χρόνος για διαχωρισμούς, χρειάζονται πρωτοβουλίες, χρειάζονται και επιβάλλονται. Λόγος ουσιαστικός χρειάζεται. Λόγος ενότητας και αδελφοσύνης. Έχοντας ως οδηγό την πρόσφατη αλλά και παλαιότερη ιστορία του έθνους μας, δεν έχουμε δικαίωμα άλλων παρόμοιων ιστορικών λαθών.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες και ταχύτατες με εθνική αφύπνιση και συλλογική εγρήγορση! Ο ιστορικός του μέλλοντος (μας) θα κρίνει όλους μας. Και τους ηγέτες μας, εκκλησιαστικούς και πολιτικούς, και εμάς υποχρεούμεθα και οφείλουμε, ενίοτε, να διαβάζουμε και πίσω από τις γραμμές ή πίσω από το προφανές…. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να παρέμβει άμεσα για εθνική ενότητα, ενότητα όλων των κομμάτων και όλων των Ελλήνων για εθνική στρατηγική και ομοψυχία ….
ο καιρός γαρ εγγύς…

Κατερίνη 22.10.2018
Κων/νος Προδρόμου

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: