giapraki.com

Έκδοση 2 προσκλήσεων για Δράσεις Στήριξης Ψυχικής Υγείας και Υπηρεσιών για τις Εξαρτήσεις

Εκδόθηκαν 2 Προσκλήσεις για Δράσεις Στήριξης Ψυχικής Υγείας και

Υπηρεσιών για τις Εξαρτήσεις

στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας υπέγραψε 2 προσκλήσεις για την υποβολή προτάσεων για τη χρηματοδότηση Δράσεων Στήριξης Ψυχικής Υγείας και Υπηρεσιών για τις Εξαρτήσεις, συνολικής συγχρηματοδοτούμενης Δημόσιας Δαπάνης 888.000 €, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 10: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)».

Οι δράσεις στήριξης ψυχικής υγείας που θα χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης περιλαμβάνουν:  

Δικαιούχοι της δράσης ορίζονται τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου του Ν.2716/99 (ΦΕΚ 96 Α ), Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.)/Εποπτευόμενοι φορείς από το Υπουργείο Υγείας του Ν.2716/99 (ΦΕΚ 96 Α) και όσους φορείς έχουν συνάψει προγραμματική σύμβαση με τους παραπάνω αναφερόμενους.

Οι δράσεις στήριξης υπηρεσιών για τις εξαρτήσεις που θα χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης περιλαμβάνουν:

Δικαιούχοι της δράσης ορίζονται τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου/Εποπτευόμενοι φορείς από το Υπουργείο Υγείας, Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.)/Εποπτευόμενοι φορείς από το Υπουργείο Υγείας, ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και Συμπράξεις των παραπάνω αναφερόμενων φορέων.

 

Οι προτάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/, από 18/02/2019 και ώρα 08:00:00 (ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων) έως 17/05/2019 και ώρα 14:00:00 (ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων).

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014 – 2020.

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης και τα συνοδευτικά της έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, στη διεύθυνση www.pepdym.gr.

Exit mobile version