ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

By on 02/12/2005

Στην Πτολεμαίδα θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου οι εργασίες του συνεδρίου «Νέες Ενεργειακές Τεχνολογίες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας». O Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας αναγνωρίζοντας την προσφορά της πόλης της Πτολεμαίδας και της ευρύτερης περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας μας, αλλά και το ότι ο τόπος μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ενέργεια και το περιβάλλον αποφάσισε τη διεξαγωγή της πρώτης συνεδρίας της σημαντικής αυτής ημερίδας στην Πτολεμαίδα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Παντελίδης», με την παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χρήστου Φώλια.

Ήδη, εδώ και καιρό ο Δήμος Πτολεμαϊδας έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα για το θέμα αυτό, παρουσιάζοντας, μάλιστα, συγκεκριμένες θέσεις μέσω εγχειριδίου που εξέδωσε ο ενεργειακός φορέας του Δήμου Πτολεμαϊδας και προτείνοντας την ένταξη της Εορδαίας στον εθνικό σχεδιασμό παραγωγής βιοκαυσίμων.

Τη θέση του για την «Αποκεντρωμένη Ενεργειακή διαχείριση και Αυτοδιοίκηση» θα καταθέσει ο Δήμαρχος Πτολεμαίδας και πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης κατά την πρώτη μέρα του συνεδρίου.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική προοπτική ανάπτυξης του πρωτογενούς ενεργειακού τομέα στην περιοχή της Εορδαίας, ο Δήμαρχος Πτολεμαίδας αισθάνεται την υποχρέωση να προσκαλέσει έναν έναν προσωπικά τους αγρότες και τους επιχειρηματίες της περιοχής μας να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις αυτής της εκδήλωσης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: