Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Η ΚΟΖΙΑΝH

By on 21/02/2007

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Η ΚΟΖΙΑΝH


Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός-Λαογραφικός σύλλογος «Η Κόζιανη» στο εξωκλήσι του Αγίου Ελευθερίου Κοζάνης. Πλήθος κόσμου ανέβηκε στον ομώνυμο λόφο για να πετάξει τον χαρταετό και να γευτεί τα νηστίσιμα εδέσματα που πρόσφερε ο σύλλογος, σε σημείο που κάποια στιγμή έγινε το αδιαχώρητο.

Τη εν λόγω εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Κοζάνης κος Δάκης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Κοζάνης κος Πάρης Κουκουλόπουλος, ο Αντινομάρχης Κοζάνης κος Λαμπρόπουλος Δημήτριος και η Νομαρχιακή Σύμβουλος κα Κοντογούνη Ιωάννα. Ο Πολιτιστικός-Λαογραφικός Σύλλογος «Η Κόζιανη» συγχαίρει τον Δήμο Κοζάνης για την άψογη διοργάνωση της φετινής Αποκριάς, επίσης ευχαριστεί το επώνυμο και ανώνυμο κοινό της πόλης μας που πάντα είναι κοντά στα καλέσματα μας και υποσχόμαστε ότι πάντα θα είμαστε κοντά του και καθημερινά θα προσπαθούμε για το καλύτερο.Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη τα οποία υπερέβαλλαν εαυτό για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

One Comment

  1. 514.nikos100

    21/02/2007 at 14:14

    Μπράβο στον Πολιτιστικό σύλλογο "Η Κόζιανη" που αναδεικνύεται σε ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του πολιτισμού και την προσπάθεια της καλό είναι να μιμηθούν και άλλοι σύλλογοι.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: