Πλαγιοσκοπήσεις – Σχολιασμός της Επικαιρότητας 9/10/08

By on 09/10/2008

Πλαγιοσκοπήσεις – Σχολιασμός της Επικαιρότητας 9/10/08


ΣΧΟΛΙΑ

  • Διευθετείται, διαρρυθμίζεται και βελτιώνεται η υφιστάμενη κατάσταση (το «κακό μας συναπάντημα» και ο «κακός μας ο καιρός» θα μπορούσαμε να πούμε) στον κόμβο των Κοίλων, επιτέλους!… μετά από τόσα ατυχήματα, τόσες ζημιές αυτοκινήτων και της εξ αυτών εξαγωγής συναλλάγματος (που σήμερα οι Έλληνες βλέπουν «με το μακαρόνι») και το παίξιμο της ζωής των διερχομένων (τόσων πολλών) οδηγών στη «ρωσική ρουλέτα»!….
  • … μα κάλλιο αργά παρά ποτέ!….
  • … αφού και οι πολύ-παράπλευροι δρόμοι (μετά τα Κοίλα και μέχρι τη γέφυρα της Εγνατίας – κάπου 8 συν… και διπλής πορείας μάλιστα!) θα γίνουν λίγοι και ασφαλείς.
    Βέβαια για το τμήμα του καθέτου προς την Εγνατία άξονα Κοζάνης – ΠτολεμαÀδας και αντιστρόφως ούτε λόγος γιατί… μια «σκοτώστρα» πώς μπορεί να μετατραπεί σε ασφαλή και σύγχρονο δρόμο;!
  • Όταν μάλιστα για την κατασκευή αυτού του «οδικού εκτρώματος» και της «παγίδας θανάτου» δώδεκα (12) κατασκευάστριες εταιρείες κηρύχτηκαν έκπτωτες!.. φανταζόμαστε τις αμαρτίες αυτών που σχεδίαζαν, επόπτευαν…και δεν σέβονταν το δημόσιο χρήμα και το κοινό καλό της κοινωνίας μας!…
  • …και το χειρότερο αυτών και το προκλητικότερο όλων… το στοίχημα εκείνων των βουλευτών και των ομοϊδεατών τους υψηλόβαθμων υπηρεσιακών παραγόντων και στελεχών των πάσης φύσεως διοικήσεων… πως ο «δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία την τάδε του μηνός»!…
  • … και ο δρόμος παραδόθηκε και ο «μπόγιας» εγκαταστάθηκε στην ημερομηνία αυτή κι αυτοί οι βουλευτές και κάθε επιπέδου τρανοί διοικούντες έτριβαν τα χέρια από ικανοποίηση… για τον «κακό τους τον καιρό»… και ενέπαιζαν εαυτούς και αλλήλους!..
  • … και στο δρόμο άνοιγαν οι λακκούβες και μεσούντος του χειμώνα της έκλειναν και η άσφαλτος δεν κολλούσε και άρχισαν οι καθιζήσεις και τα «καρούμπαλα» στο οδόστρωμα!…
  • … και όσο για τις προστατευτικές μπάρες ένθεν και ένθεν του κάθετου αυτού άξονα, ούτε λόγος (γιατί αυτές ήταν διακοσμητικές)… έτσι ίσως να έχει την ψευδαίσθηση ο οδηγός πως άμα του φύγει το αυτοκίνητο αυτές θα το συγκρατήσουν στο οδόστρωμα!
  • Σας λέμε… φύγε κακό απ’ τα μάτια μας!

Αναδημοσίευση απο : Εφημερίδα Κοζάνη

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: