Πλαγιοσκοπήσεις – Σχολιασμός της Επικαιρότητας 11/4/08

By on 11/04/2008

Πλαγιοσκοπήσεις : Σχολιασμός της Επικαιρότητας


ΣΧΟΛΙΑ

  • Σούζες και επικίνδυνες «επιδείξεις θανάτου» και όχι «επιδείξεις δεξιοτεχνίας», περασμένες ώρες της νύχτας, στην κεντρικότατη οδό και αρτηρία της Π. Μελά στην Κοζάνη, από «δίκυκλους καβαλάρηδες» και τρελαμένους, φευγάτους και επιθετικούς οδηγούς αυτοκινήτων… και ζητείται δραστική επέμβαση της αστυνομίας… πριν είναι αργά και χαθούν ανθρώπινες ζωές και μάλιστα αθώων και ανύποπτων πεζών!
  • Καλές οι πεζές περιπολίες αστυνομικών στην πόλη και καλές και οι εμφανίσεις των περιπολικών της τροχαίας… και «μαύρα μάτια» κάνουμε να τις δούμε!…
  • …και ευελπιστούμε στις επανεμφανίσεις τους…
  • … για να τονωθεί και ύστερα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειάς μας!
  • Για τις στροφές στο Κλιούγκι (2ο χιλ. Ε.Ο. Κοζάνης – Πτολ/δας) δεν γράφουμε προς το παρόν… καθόσον πληροφορηθήκαμε πως ακόμα δεν συμπληρώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός των εκτροπών (και πολλές φορές ανατροπών) αυτοκινήτων…αλλά ούτε και το συνάλλαγμα που «κάνει φτερά» απ’ τη χώρα μας για ανταλλακτικά αυτοκινήτων έφτασε στο «επιθυμητό» ύψος!
  • Πολλά συνεργεία της τροχαίας και εκατοντάδες έλεγχοι καταγράφονται, σύμφωνα με τα δελτία τύπου της αστυνομίας, όμως οι βεβαιωθείσες παραβάσεις είναι λίγες, όσο δε για τις παραβάσεις που επισύρουν αυτόφωρα, αυτές τείνουν προς το μηδέν…
  • … και λέτε οι οδηγοί να προσέχουν τόσο πολύ και να οδηγούν σύμφωνα με το ΚΟΚ (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας)… ή κάτι άλλο συμβαίνει;!

Αναδημοσίευση απο : Εφημερίδα Κοζάνη

3 Comments

  1. 1169.william28

    12/04/2008 at 05:33

    Κύριος παράγων του ατυχήματος είναι ο ΙΔΙΟΣ ο άνθρωπος…….

  2. 659.οpen20h

    12/04/2008 at 16:10

    Για τις στροφές στο Κλιούγκι (2ο χιλ. Ε.Ο. Κοζάνης – Πτολ/δας) προτείνω να μπεί σπόνσορας
    η seat Κατάκης
    μιας και έχει τα περισσότερα αυτοκίνητα
    ταπίπκα

  3. 1169.william28

    13/04/2008 at 10:58

    +1

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: