Παράταση χρόνου υποβολής Σχεδίων Βελτίωσης

By on 08/04/2006

Μετά από αίτημα του Νομάρχη Κοζάνης, Ιορδάνη Ανδρεάδη, εγκρίθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Μπασιάκο, και το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ανδρέα Λεούδη, η παράταση της προθεσμίας υποβολής φακέλων υποψηφιότητας σχεδίων βελτίωσης φυτικής και ζωικής παραγωγής.
Οι νέες καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής προτάσεων των αγροτών στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Α. Κοζάνης ορίσθηκαν για τα σχέδια βελτίωσης ζωικής παραγωγής η 18η Απριλίου 2006 και για τα αντίστοιχα σχέδια φυτικής παραγωγής η 2α ΜαÀου 2006.
Η παράταση της προθεσμίας υποβολής των φακέλων πραγματοποιήθηκε ύστερα από επιστολή του Νομάρχη Κοζάνης προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για την εξασφάλιση της δυνατότητας στους αγρότες του Νομού μας να επωφεληθούν στο μέγιστο βαθμό από το μέτρο 1.1 του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ 2000-2006», στόχο που επιδιώκει επί της ουσίας και η υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων.
Η ενέργεια αυτή του Νομάρχη Κοζάνης φανερώνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον αγροτικό πληθυσμό που συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: