ΦΣ Κοζάνης: Επιθετική ενίσχυση με Βασίλη Πάλλα

By on 22/01/2022

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πάλλα.

Ο αθλητής συμφώνησε και εντάχθηκε στην οικογένεια του ΦΣ Κοζάνης. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της ομάδας μας, ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα με την οποία “συστήθηκε” στις ανώτερες κατηγορίες. Σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, εντάχθηκε στην αποστολή και ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έτοιμος να πρωταγωνιστήσει με το ΦΣ Κοζάνης στo πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Ο Βασίλης Πάλλας γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1991 (31) έχει ύψος 1,83 και θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδα μας. Στην πλούσια, γεμάτη εμπειρία καριέρα του πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα σε Γ´ Εθνική το 2018-2019 και 2019-2020 με ΠΟ Τρίγλια και Α.Ε.Π. Π.Ε.Κοζάνης αντίστοιχα. Ο Βασίλης ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό Κοζάνης και από εκεί πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς (U20) ενώ στην συνέχεια έπαιξε στην ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη, ΑΟ Λουκίσια, Αστέρα Μαγούλας, Φωστήρα, Καβάλα, FC Σέρρες, ΑΟ Επισκοπή Ρεθύμνου, Καμπανιακό, Αγροτικό Αστέρα, ΑΣ Ρόδου, Τρίγλια, Α.Ε.Π. Π.Ε. Κοζάνης και τέλος στον Κτηνοτροφικό  Αστέρα  Καλληράχης.

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της ”Κοζάνης” και του εύχονται να έχει υγεία, καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας της πόλης μας.

 

Βασίλη, καλώς ήρθες και πάλι στην ΚΟΖΑΝΗ!

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: