- Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια
- Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας
- Συγκεντρώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προσφερθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
- Στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς σε θέματα Τάξης και Ασφάλειας, στο πλαίσιο της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου Άργους Ορεστικού
Φουσέκης : ΚΤΕΛ – Με καρτούν
Για όσους δεν τον ξέρουν, θα πώ απλά οτι προσωπικά θεωρώ πως πρόκειται για τον ποιοτικότερο και αυθεντικότερο Έλληνα φαρσέρ όλων των εποχών.
Η ιστορία του ξεκίνησε επειδή πολύς κόσμος έπαιρνε στο σπίτι του τηλέφωνο και ζήταγε τα ΚΤΕΛ, οπότε την πρώτη φορά είπε… “Λάθος κάνετε”… την δεύτερη το ίδιο… την τρίτη… την τέταρτη… και την εικοστή αποφάσισε να απαντάει ως υπάλληλος του ΚΤΕΛ με λίγο χιούμορ.
Στην προκειμένη φάρσα το θύμα έχει καλέσει στο σπίτι του Φουσέκη, νομίζοντας οτι είναι το ΚΤΕΛ και ρωτάει πληροφορίες για ένα δρομολόγιο.
Το αποτέλεσμα το ακούτε… όμως θα δείτε και ένα καρτούν ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ που έχει ετοιμάσει κάποιος μεταγενέστερος φαν του Φουσέκη.
Απολαύστε τον…
0 comments