Φιλαναγνωστική χειραψία με τη συγγραφέα Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου

By on 07/01/2019

ΕΤΗΣΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ 2018-2019

  Η «Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας», ο Σύλλογος «Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας», το «Βιβλιολογείον, Μίμης Σουλιώτης» της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το «Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης» και οι εκδόσεις «Πατάκη», συνδιοργανώνουν Ετήσιο Κύκλο Προώθησης της Ανάγνωσης με καλεσμένη συγγραφέα τη Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου.
  Οι φιλαναγνωστικές χειραψίες, αφορούν ένα πρόγραμμα φιλαναγνωσίας για παιδιά και νέους. Μέσα από τα οργανωμένα εργαστήρια του προγράμματος, παιδιά και νέοι, θα μυηθούν στον μαγικό κόσμο της ανάγνωσης, της γραφής, της Λογοτεχνίας. 
Θα λειτουργήσουν εργαστήρια «Δημιουργικής Γραφής», «Αφήγησης», «Πολυφωνικής ανάγνωσης», «Ανταλλαγής Παραμυθιών», «Βιβλιοδεσίας» και «Κατασκευής παιχνιδιών».
  Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο  και θα ολοκληρωθούν τον Μάϊο.Η γιορτή υποδοχής της συγγραφέα, Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου  θ’ αποτελέσει την κορύφωση των δράσεων και θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, στον υπαίθριο χώρο της Δ.Β.Π.
  Παράλληλα θα λειτουργήσει κλειστή φόρμα δραστηριοτήτων φιλαναγνωσίας, με τίτλο: «Στον ίσκιο του παραμυθόδεντρου» που θα απευθύνεται στα σχολεία της Εορδαίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στον ετήσιο κύκλο φιλαναγνωσίας.

Οι εγγραφές για τα εργαστήρια θα γίνονται δεκτές από 8 μέχρι 18 Ιανουαρίου
Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολ/δας (2463055179) & Σύλλογος Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (6984952548)

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: