Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας αρωγός στην εκδήλωση του 2ου Δημοτικού για τον Κασομούλη

By on 14/05/2022

Με υπέροχες μελωδίες από την πλούσια μουσική παράδοση της περιοχής, το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” με υπεύθυνους καθηγητές τους κ. Γεώργιο Σκηπητάρη και Αναστάσιο Βαλκάνη έλαβε μέρος στην θαυμάσια εκδήλωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας που αφορούσε την παρουσίαση του Ψηφιακού Χάρτη από το συγγραφικό έργο του Νικολάου Κασομούλη “Ενθυμήματα Στρατιωτικά της Επαναστάσεως των Ελλήνων 1821-1833”. Οι μαθητές που έλαβαν μέρος ήταν: Τρομπέτα: Σκούνος Αναστάσιος,  Ώττας Αναστάσιος, Παραδοσιακό Κλαρίνο:  Σαλαγγιώτης Νικόλαος, Τρομπόνι: Μπόραβος Κωνσταντίνος, Κρουστά: Μπόραβος Δημήτριος και Γκόγκης Ανάργυρος.  

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” συγχαίρει θερμά τους μαθητές του και τους υπεύθυνους καθηγητές για το εξαιρετικό και θαυμάσιο έργο που παρουσίασαν, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδική μουσική κληρονομιά της περιοχής. Επίσης συγχαίρει θερμά τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού σχολείου Σιάτιστας κ. Κωντσιόγλου Χριστόφορο και τους υπεύθυνους δασκάλους του δημοτικού για την θαυμάσια εκδήλωση τους καθώς και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Πραμπρόμη Σουζάνα για τους υπέροχους χορούς. Τέλος συγχαίρει θερμά την καθηγήτρια μουσικής του 2ου Δημοτικού κ. Καλεμκερίδου Μαρία καθώς και όλα τα χαρούμενα παιδιά που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία και προσδοκούν την επόμενη!

Και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας περιμένει τους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ Δημοτικού να κάνουν αίτηση μέχρι τις 31 Μαΐου 2022 για την εισαγωγή στην Α Γυμνασίου του επόμενου σχολικού έτους. Δεν είναι απαραίτητες οι γνώσεις μουσικής. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2465023461 και στα μέιλ[email protected] και [email protected] 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: