Τα συλλυπητήρια του ΚΚΕ εξέφρασε η Μαρία Κομνηνάκα βουλευτής του ΚΚΕ για το εργοδοτικό έγκλημα με δύο νεκρούς οικοδόμους στον ΑΗΣ Κοζάνης

By on 16/04/2021

Τα συλλυπητήρια του ΚΚΕ εξέφρασε η Μαρία Κομνηνάκα βουλευτής του ΚΚΕ για το εργοδοτικό έγκλημα με δύο νεκρούς οικοδόμους στον ΑΗΣ Κοζάνης ξεκινώντας την ομιλία της στην Επιτροπή της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου του υπ. Δικαιοσύνης για τον Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων.

Οπως τόνισε, η έλλειψη των μέτρων της υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, η εντατικοποίηση της εργασίας, οι κυβερνητικές πολιτικές και οι εργοδοτικοί σχεδιασμοί που απογειώνουν τον βαθμό εκμετάλλευσης, μετατρέπουν τους χώρους δουλειάς σε αρένες θανάτου. Είναι σίγουρο ότι αυτά τα γεγονότα θα πολλαπλασιαστούν εάν περάσει το αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης για 10ωρη δουλειά και εντατικοποίηση της εργασίας και της εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να αγωνιστούν για να σταματήσει η ζωή τους να γίνεται λίπασμα στα κέρδη μιας χούφτας επιχειρηματιών, κατέληξε η Μαρία Κομνηνάκα.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: