Τα πισωγυρίσματα της κυβέρνησης οδηγούν στην αδυναμία τήρησης των κανόνων

By on 05/04/2021

Η κυβέρνηση για ακόμα μία φορά εμπαίζει τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας. Χωρίς σχέδιο και με τη λογική «ότι βρέξει ας κατεβάσει» αποδεικνύει καθημερινά την απόσταση της κυβέρνησης από την πραγματική οικονομία. Γίναμε μάρτυρες την προηγούμενη εβδομάδα, από την Τετάρτη, της τεράστιας προσπάθειας των καταστηματαρχών να είναι έτοιμοι για το άνοιγμα της Δευτέρας. Εις μάτην. Τσάμπα τα έξοδα, οι ελπίδες και τα χαμόγελα.

Δεν αργεί η ώρα που κατά το μύθο του Αισώπου με τον ψεύτη βοσκό, η κυβέρνηση θα λέει στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να ανοίξουν τα καταστήματά τους αλλά κανείς δεν θα τους πιστεύει. Και τα καταστήματα θα παραμένουν κλειστά.

Το μεγαλύτερο θέμα με το νέο πισωγύρισμα της κυβέρνησης στο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε τρεις περιφέρειες της χώρας είναι ότι οι συνεχείς αλλαγές στους κανόνες όχι μόνο πλήττει τελειωτικά την όποια εμπιστοσύνη των πολιτών προς κάθε μορφής πολιτική εξουσία, αλλά και τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αδυναμία τήρησης –προσέξτε όχι στην απόρριψη– των κανόνων αυτών.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: