Σύλληψη 53χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπής

By on 27/07/2021

Συνελήφθη στις 24-07-2021 το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 53χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 53χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας μια 56χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και εκκρεμούσε σε βάρος της το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, ενώ σε βάρος της 56χρονης επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων διασποράς του covid-19.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: