Συνεχίζει τις επαφές με φορείς, συλλόγους και δημόσιες υπηρεσίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς

By on 23/04/2019

Επισκέψεις του Παναγιώτη Πλακεντά στο υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ και στο Αστυνομικό Τμήμα Πτολεμαΐδας. Συνάντηση με Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου Βλατσιωτών «Ο Προφήτης Ηλίας» και με εργαζόμενους στον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πτολεμαΐδας.

Συνεχίζει τις επαφές με φορείς, συλλόγους και δημόσιες υπηρεσίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, στα πλαίσια του διαλόγου και της καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ και το Αστυνομικό Τμήμα καθώς και τον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πτολεμαΐδας, ενώ χθες το βράδι βρέθηκε στον Σύλλογο Βλατσιωτών «Προφήτης Ηλίας» όπου και συναντήθηκε με το Προεδρείο και μέλη του συλλόγου, στους οποίους εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Λαογραφίας το οποίο έλαβε χώρα σε περιοχές της Νότιας Γαλλίας.

Σε όλες τις συναντήσεις καταγράφηκαν οι ανάγκες και προτάθηκαν λύσεις.  Προτεραιότητα της ενωτικής δημοτικής παράταξής μας, είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας στην Πτολεμαΐδα και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς και η «Ενωμένη Εορδαία» μέσα από ευρεία διαβούλευση και συναντήσεις, με φορείς, υπηρεσίες και θεσμούς της περιοχής,  θα παρουσιάσουν ένα ρεαλιστικό-σύγχρονο πρόγραμμα το οποίο δεν θα είναι αντιγραφή ή προϊόν κάποιου διαφημιστικού οργανισμού, αλλά η πρόταση που προκύπτει από τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: