Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στην Πτολεμαΐδα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

By on 03/12/2021

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -563- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά και χρηματικό ποσό -520- ευρώ 

Συνελήφθησαν στις 01-12-2021 απογευματινές και βραδινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, τρεις (3) ημεδαποί, δύο 41χρονοι και ένας 50χρονος, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, σε έλεγχο και έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία, καθώς και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, του ενός των εκ των δύο 41χρονων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -487- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • -1- πλαστικός τρίφτης και
  •  το χρηματικό ποσό των -520- ευρώ.

 

Συνεχιζόμενης της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος 41χρονος είχε προμηθεύσει σε έτερο 41χρονο και σε 50χρονο ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες του έτερου 41χρονου και του 50χρονου στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -76- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

 

Επίσης, κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης των ανωτέρω ναρκωτικών ουσιών.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Επισυνάπτεται μία (1) φωτογραφία.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: