Συνελήφθησαν τρία άτομα σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις

By on 19/06/2021

Συνελήφθησαν χθες (18-06-2021), σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, τρεις ημεδαποί, 37, 46 και 49 χρόνων, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, δύο ημεδαποί, 37 και 46 χρόνων, διότι έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -6,6- γραμμαρίων. 

 

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -86- γραμμαρίων. 

 

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας και το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: