Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για καλλιέργεια 49 δενδρυλλίων κάνναβης, σε δασική περιοχή της Καστοριάς

By on 09/09/2019

Συνελήφθησαν χθες (08-09-2019) τις απογευματινές ώρες σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δυο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες σε δασική περιοχή της Καστοριάς κατελήφθησαν οι δυο ημεδαποί να καλλιεργούν σε δύο φυτείες 33 και 8 δενδρύλλια κάνναβης αντίστοιχα, ύψους έως 2,5 μέτρα. Επίσης πλησίον της πρώτης φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 εκριζωμένα και αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14,1 γραμμάρια κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
41 δενδρύλλια κάνναβης,
8 εκριζωμένα και αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης και
14,1 γραμμάρια κάνναβης.

Ανωτέρω δενδρύλλια αφού εκριζώθηκαν κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Oι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: