Συνάντηση ΕΚΝΚ και Σπάρτακου με το Σωματείο ΔΕΥΑΚ – Επί τάπητος τα ζητήματα της Τ/Θ

By on 21/07/2021

Ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία της Τηλεθέρμανσης, έτσι όπως αυτά προκύπτουν από την διαδικασία της βίαιης απολιγνιτοποίησης,  ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της για τα επόμενα χρόνια, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση του Ε.Κ.Ν.Κ. και του Σωματείου Σπάρτακος με το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΚ, έπειτα από πρόσκληση του Σωματείου της Δημοτικής Επιχείρησης. 

Κοινός στόχος είναι να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε οι πολίτες της περιοχής να μην στερηθούν το πολύτιμο αγαθό της θέρμανσης.

Προς την κατεύθυνση αυτή θα αιτηθεί η συνέχιση λειτουργίας των απαιτούμενων λιγνιτικών μονάδων και μετά το 2023, η έγκαιρη υλοποίηση της ΣΗΘΥΑ αλλά και εξασφάλιση της χρηματοδότησης των έργων που απαιτούνται για την επόμενη ημέρα λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης. 

Ουσιαστικά, τα εν λόγω ζητήματα-αιτήματα, αποτελούν υποχρέωση της ΔΕΗ, της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς την περιοχή και το Ε.Κ.Ν.Κ. θα βρίσκεται σε εγρήγορση προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν έτσι όπως πρέπει αποσοβώντας καταστάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.  

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: