Συλλήψεις στην Κοζάνη για ναρκωτικά

By on 28/09/2020

Συνελήφθη 55χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών 

Συνελήφθη χθες (27-09-2020) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 55χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στην οικία του 55χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου και 40 εκατοστών περίπου, 
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -307- γραμμαρίων,
  • φύλλα κάνναβης, βάρους -400- γραμμαρίων και
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Συνελήφθη 36χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθη χθες (27-09-2020) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -9,7- γραμμαρίων. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ  η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: