Στο Δήμο Καστοριάς ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, κ. Γεώργιος Βούτσινος

By on 11/06/2021

Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Γεώργιος Βούτσινος επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Καστοριάς, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με το Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και όλους τους αρμόδιους φορείς Εκπαίδευσης.

 

Στη σύσκεψη, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κασαπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Δημήτρη Σαββόπουλου, τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία των δομών, ακούστηκαν αναλυτικά οι προτεραιότητες των αναγκών και συζητήθηκαν προτάσεις και τρόποι αντιμετώπισης για την αναβάθμιση και ενίσχυση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με στόχο την ακόμη καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών δομών στο Δήμο Καστοριάς. 

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν ακόμη, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος, κ. Καλλιόπη Κυριακίδου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Μαρδίρης, η Διευθύντρια Β’θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, κ. Όλγα Βασιλειάδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, κ. Κίμωνας Μηταλίδης, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Στυλιανός Φουλιράς, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής Του Δήμου Καστοριάς, κ. Λάζαρος Ζήσης, ο Πρόεδρος της Α’θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καστοριάς, Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Στυλιάδης, ο Διευθυντής ΙΕΚ, κ. Απόστολος Τζιώτζης, ο Διευθυντής ΕΠΑΛ Καστοριάς, κ. Αλέξανδρος Ταμήλιας, ο Διευθυντής του Εσπερινού ΑΠΑΛ Καστοριάς, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Διευθυντής Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Καστοριάς, κ. Χρήστος Παπανδρέου. 

 

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: