Στήριξη του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα της περιοχής. Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών

By on 26/06/2020

Με τον Πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών, κ. Ανδρέα Πετράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά, με αφορμή τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν εχθές στο συγκεκριμένο Τμήμα.

Ο κ. Πετράκης ευχαρίστησε αρχικά τον Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του, αναφορικά και με την πρόσφατη επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Καστοριάς προς την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων και την επιθυμία των σπουδαστών να έρθουν στην Καστοριά, με σημαντικό ποσοστό συμμετοχής και να δώσουν εξετάσεις μέσα στις αίθουσες.

Αξίζει να σημειωθεί η παρατήρηση του κ. Πετράκη ότι στο ερώτημα που τέθηκε προς όλους τους φοιτητές του Τμήματος για τον τρόπο που επιθυμούν να εξεταστούν, η απάντηση ήταν 100% στην Καστοριά με φυσική παρουσία. 

 

Παράλληλα, έγινε μία γενικότερη συζήτηση για διάφορα ζητήματα του Πανεπιστημίου και τον τρόπο λειτουργίας του, σε σχέση με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται από την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων αλλά και τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

 

Ο Γιάννης Κορεντσίδης από την πλευρά του τόνισε την ανάγκη παρουσίας και παραμονής των νέων φοιτητών στην Καστοριά, διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Καστοριάς θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση με κύριο στόχο την ενίσχυση των υποδομών.

 

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων, κ. Γεώργιος Λάππας, η Γραμματέας του Τμήματος Μαθηματικών, κ. Χριστίνα Νάτσα και ο Γραμματέας του Προγράμματος MOGMAT, κ. Λάζαρος Μαρκόπουλος.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: