Πρόσκληση σε ημερίδα στην Πτολεμαΐδα για τα θέματα της ορθοδοξίας που αφορούν τον οικουμενισμό- Β’ Κυριακή Νηστειών 4 Μαρτίου 2018

By on 31/01/2018

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Β΄ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

Προσκαλούμε όλους τους καλοπροαίρετους ορθόδοξους αδελφούς μας, κληρικούς και λαϊκούς, όχι μόνο της περιοχής αλλ΄ απ’ όπου δύνανται να προσέλθουν, τους ενδιαφερομένους να ακολουθούν ότι μας παρέδωσαν οι άγιοι, οι οποίοι διαχρονικά δεν φοβούνται το εκκλησιαστικό μπούλινγκ, να παραστούν, ώστε να παρακολουθήσουν τις πρωτότυπες και πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, κυρίως, από Αγιορείτες πατέρες για τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την Ορθοδοξία και την αποτείχιση από την αίρεση του Οικουμενισμού στον καιρό μας.

Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της αιρέσεως του Οικουμενισμού. Με όσα θα εκτεθούν στην ημερίδα θα πληροφορηθείτε για ότι δεν σας έχει γνωστοποιηθεί μέχρι τώρα. Το κάλεσμα γίνεται για να μείνουμε όλοι ενωμένοι στο σώμα του Χριστού, την Εκκλησία, μακριά από την παναίρεση ξεχωρίζοντας την θέση σας από τον Οικουμενισμό και βγαίνοντας στον αγώνα αφού πρώτα ενημερωθείτε!

Προτροπή, λοιπόν, να αναζωπυρώσετε την Χάριν του Θεού με την εξ ακοής πίστη σας δια των ομιλιών που θα εισηγηθούν οι πατέρες. Προσέλθετε στην ομιλία και κρατήστε αυτά που μας παρέδωσαν οι άγιοι ως αυθεντικοί ερμηνευτές της Θείας Οικονομίας και γνήσιοι εκφραστές της αποκαλύψεως του Θεού, με φιλότιμη διάθεση για περαιτέρω ενημέρωση, αγιοπατερική νοοτροπία για αυθεντικό αγώνα και ορθόδοξη θεολογία κρατώντας μακριά άθεσμες στενόμυαλες αγκυλώσεις και παθολογική εξάρτηση από πνευματικούς που τρέμουν μη τυχόν και γίνει γνωστός ο ρόλος των Οικουμενιστών στο Κολυμβάρι.

Το να ακούσετε και την άλλη πλευρά προκειμένου να μην χάσουμε, εξ αιτίας της προκατάληψης ή της αμέλειας μας για να γνωρίσουμε τα πράγματα, την σωτηρία λόγω της αιρέσεως που εισήγαγαν πλέον και συνοδικά, σημαίνει ελευθερία στη βούληση.

Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον για κάτι που δεν κρίνει σωστό! Στόχος μας την ημέρα αυτή είναι συμπνευματισθούμε όλοι όσοι θέλουμε να κρατήσουμε την Ορθοδοξία μέσα στην διαχρονικώς Αγία μας Εκκλησία, όπως μας την παρέδωσαν οι άγιοι μαζί με τον κήρυκα της χάριτος, τον άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, να μας οδηγήσει σε αυτά τα δύσκολα τα χρόνια στον τρόπο, πώς να κρατήσουμε την Χάρι, έξω από την οποία δεν υπάρχει σωτηρία!

Ο Ηγούμενος -στην συνείδηση των Ορθοδόξων- της Ιεράς Μονής Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Φιλώτα, και τοπικός διοργανωτής για την ημερίδα ΑΡΧΙΜ. ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μετάθεση ημερομηνίας για την ημερίδα στην Πτολεμαΐδα που αφορά τα θέματα ορθοδοξίας

One Comment

  1. Anonymous

    31/01/2018 at 23:40

    Αξιος πάτερ συνεχίστε τον αντιοικουμενιστικο σας αγώνα είμαστε μαζί σας προσευχόμαστε για όλους εσάς που κάνετε αγώνα υπέρ πίστεως της αληθινής πίστεως της ορθοδόξου. εύχομαι να φωτίσει ο Θεός να φωτιστουν και άλλοι ιερείς και όλοι μαζί να είστε συνεχιστές του αγώνα προς τον Κυριο μας. Ο Θεός μαζί σας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: