Πανεπιστήμιο .Δ.Μ.: Ολοκλήρωση της ψηφιακής περιήγησης του Μουσείου Ηρακλειδών στο Θησείο

By on 16/07/2021

Το Ινστιτούτο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Π.Ε.Κ. ΤΗΜΕΝΟΣ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ολοκλήρωσε την ψηφιακή περιήγηση του Μουσείου Ηρακλειδών, στο Θησείο.

Το Ινστιτούτο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου «ΤΗΜΕΝΟΣ» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Π.Δ.Μ. ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δημιουργία της ψηφιακής περιήγησης του Μουσείου Ηρακλειδών στο Θησείο (Αθήνα) .Το έργο, είχε ως στόχο την ανάδειξη του Μουσείου Ηρακλειδών και των εκθεμάτων του, με ταυτόχρονη αύξηση της ελκυστικότητας του τόσο ψηφιακά όσο και δια ζώσης. 

Η ομάδα που απασχολήθηκε με το συγκεκριμένο project, αποτελείται από τους:  κ. Αλέξανδρο Παπαδάκη (Βιομηχανικό Σχεδιαστή), κ. Αθανάσιο Μανάβη (Βιομηχανικό Σχεδιαστή) κ. Νικόλαο Ευκολίδη (Επίκουρο Καθηγητή Π.Δ.Μ.) και κ. Παναγιώτη Κυράτση (Αναπληρωτή Καθηγητή, Π.Δ.Μ.). Πολλές ευχαριστίες αξίζουν στον Διευθυντή Επικοινωνίας και Marketing του Μουσείου κ. Παντελή Μήτσιου για την διορατικότητα και τον επαγγελματισμό του.   

Η ψηφιακή περιήγηση του Μουσείου Ηρακλειδών είναι διαθέσιμη στους παρακάτω συνδέσμους: 

https://www.herakleidon.org/news/vr2021-tgy3b 

https://herakleidon.heptahedron.studio

Στο προσεχές διάστημα, αναμένονται περισσότερες ανάλογες συνεργασίες.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: