Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακή Επιμορφωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Teacher Training & Attention in Autism (TTAA)

By on 31/05/2021

Με αφορμή την ολοκλήρωση Διακρατικής Έρευνας σχετικά με τις απόψεις των εκπαιδευτικών για το ρόλο της προσοχής στη Διαταραχή του Φάσματος του Αυτισμού και στο πλαίσιο του  Ευρωπαϊκού Προγράμματος Teacher Τraining & Attention in Autism (TTAA)  που συμμετείχε  το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως εκδήλωση διάδοσης των αποτελεσμάτων του έργου ERASMUS+:

“Attention and autism: insights from the literature and data from the 4 participating countries in the Erasmus TTAA project (Greece, Israel, Spain & United Kingdom)”

 

την Τετάρτη 23.06.2021 και ώρα 18.00-20.00.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε φοιτητές 3ου και 4ου έτους των παιδαγωγικών τμημάτων Νηπιαγωγών και Δημοτικής Εκπαίδευσης, καθώς και σε εκπαιδευτικούς Γενικής και Ειδικής Αγωγής. Η γλώσσα παρακολούθησης είναι η Αγγλική και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. 

Η  παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι δωρεάν. Για την συμμετοχή σας, απαιτείται προεγγραφή -έως και μια μέρα πριν την επιμορφωτική εκδήλωση -στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://forms.gle/aLnFwmzFooLARVzcA

Ο σύνδεσμος της διαδικτυακής εκδήλωσης θα σας αποσταλεί στο mail που θα δηλώσετε κατά την προεγγραφή σας. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: