Πάρις Κουκουλόπουλος – Η ραγδαία συρρίκνωση του εισοδήματος στο νομό Κοζάνης σχετίζεται και απορρέει σχεδόν αποκλειστικά από τις επιλογές Τσίπρα (Ομιλία της 19ης Ιουνίου)

By on 20/06/2019

Στις γυναίκες της περιοχής μίλησε χθες 19-6-2019 ο Πάρις Κουκουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης, ξεκινώντας την προεκλογική του εκστρατεία στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού.

Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι «οι αριθμοί για το νομό Κοζάνης προκαλούν σοκ και δέος με τη συρρίκνωση του εισοδήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το διάστημα 2015-2016 να φτάνει στο 18,13% δηλαδή 7,4 μεγαλύτερη από το μέσο πανελλαδικό όρο.

Από αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα πηγάζουν η ανεργία, τα λουκέτα, η ασφυξία της αγοράς και το φευγιό των νέων στο εξωτερικό. Μετρήστε ανάμεσά σας πόσα παιδιά ξενιτεύτηκαν και πόσα ετοιμάζονται να φύγουν. Αυτό που ζούμε στον τόπο μας δεν υπάρχει στα παγκόσμια οικονομικά χρονικά».

Πρόσθεσε ότι «αυτή η δραματική εξέλιξη δεν ήταν υποχρεωτική, ούτε τυχαία και δυστυχώς δεν είναι καθόλου αθώα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για αυτό και στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει από τους περήφανους Μακεδόνες του Νομού Κοζάνης. Η καταδίκη του κ. Τσίπρα και των τεσσάρων βουλευτών του θα είναι απόλυτη γιατί όλοι μαζί έβαλαν την υπογραφή τους στο σχέδιο εξαφάνισης της περιοχής».

This slideshow requires JavaScript.



Επιπλέον, ανέπτυξε την πολιτική του πρόταση για το νομό και για το σχέδιο που βάζει τέλος στην εφιάλτη της ερήμωσης του τόπου, επισημαίνοντας ότι «μπορούμε και πρέπει να θεμελιώσουμε το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της περιοχής εστιάζοντας στοχευμένα και στα μείζονα. Απαιτείται συστηματική προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε νέες πηγές πλούτου και ευημερίας στον τόπο μας».

#πάμε_μαζί
#μαζί_μπορούμε

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του Πάρι Κουκουλόπουλου:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: