Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών λέει ΟΧΙ στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 06 Νοεμβρίου

By on 04/11/2022

Οι μικρές και πολύ μικρές μικρομεσαίες επιχειρήσεις για ακόμη μία φορά βρέθηκαν στο «Μάτι του κυκλώνα» μετά την απαράδεκτη και αιφνιδιαστική τροπολογία της κυβέρνησης να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 «υποκύπτοντας» στις απαιτήσεις και τα συμφέροντα των πολυκαταστημάτων. 

Μία τροπολογία ήξεις αφίξεις της κυβέρνησης αφού μετά την απόφαση της ίδιας και του αρμόδιου Υπουργείου για την Κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων το προαιρετικό άνοιγμα των καταστημάτων που προβλεπόταν την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου δεν υφίστατο. Άλλωστε θα είναι μία Κυριακή όπως όλες οι άλλες, δηλαδή ημέρα ξεκούρασης.  

Σε μία εποχή που ο κάθε επαγγελματίας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για μείωση των πάγιων λειτουργικών της δαπανών (ηλεκτρική και θερμική ενέργεια) η κυβέρνηση όχι μόνο δεν είναι  αρωγός της προσπάθειας αυτής αλλά δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα υπέρ των λίγων με απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον και μεγάλη αναστάτωση τόσο στους συναδέλφους επαγγελματίες όσο και στους εργαζόμενους.

Ως επαγγελματίες είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τα κεκτημένα μας, για το λόγο αυτό ως Διοικητικό Συμβούλιο  αποφασίζουμε το κλείσιμο των καταστημάτων μας. 

Λέμε ΟΧΙ στην απαράδεκτη τροπολογία. 

Λέμε ΟΧΙ στο άνοιγμα των καταστημάτων μας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία και να σταθεί για ΜΙΑ φορά ουσιαστικά και ρεαλιστικά δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τον οικονομικό ιστό κάθε τόπου.

 

                                                                           Με Εκτίμηση

                                                                        το  Δ.Σ

                                                        Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών                                                  

 

            

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: