Με επισκέψεις σε 27 κοινότητες ολοκλήρωσε την περιοδεία του για τον Σεπτέμβριο ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης

By on 01/10/2020

Μια ακόμη πολυήμερη περιοδεία στην περιφέρεια του, το Νομό Γρεβενών πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ανδρέας Πάτσης κατά τις προηγούμενες ημέρες, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες του ώστε να έχει ο ίδιος προσωπικά πλήρη εικόνα για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ο κ. Ανδρέας Πάτσης επισκέφτηκε τις κοινότητες Πριόνια, Καλλιθέα, Νησί, Κέντρο, Αγαλαίοι, Παλαιοχώρι, Καληράχη, Έλατο, Μέγαρο, Βατόλακκο, Ελεύθερο, Σύνδενδρο, Τρικοκκιά, Τριφύλλι και  Κατάκαλη ολοκληρώνοντας έτσι την περιοδεία του για τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του οποίου επισκέφτηκε συνολικά 27 Κοινότητες του Νομού. 

 Παράλληλα, συνέχισε και τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με τους επικεφαλής αρκετών υπηρεσιών του Νομού Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να ενημερωθεί διεξοδικά για τα επιμέρους θέματα της αρμοδιότητάς τους. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρέας Πάτσης συναντήθηκε με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Π. Μπογιατζίδη καθώς και με τη Διοικήτρια του Γ.Ν. Γρεβενών κα Ευτ. Καπάτου, όπου συζήτησαν για την υλοποίηση του σχεδιασμού που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη για την περεταίρω ενίσχυση του Νοσοκομείου με νέες θέσεις ιατρών και λοιπού επικουρικού προσωπικού και την επιπρόσθετη θωράκισή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ συνάντηση πραγματοποίησε και με τη διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Γρεβενών, κ. Αντ. Καλαϊδόπουλο και τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, κ. Λάμπρο Πύργο  από τους οποίους είχε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα ζητήματα του Σώματος. Επιπλέον, ο κ. Πάτσης όντας ευαισθητοποιημένος στα θέματα εκπαίδευσης στα οποία έχει δώσει ως τώρα έμπρακτα ιδιαίτερη βαρύτητα συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με μαθητικές επιτροπές και άκουσε προσεκτικά τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των μαθητών. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται αρκετές πρωτοβουλίες από την πλευρά του Βουλευτή Γρεβενών, κ. Ανδρέα Πάτση  με αφορμή τα όσα άκουσε και συζήτησε με τους συμπολίτες του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: