Μήνυμα των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την επίθεση στο πρόσωπο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

By on 03/11/2020

Μήνυμα των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την επίθεση στο πρόσωπο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Δημητρίου Μπουραντώνη.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καταδικάζουν απερίφραστα την αποτρόπαια επίθεση που υπέστη ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκφράζουν τη συμπαράσταση στο πρόσωπό του.

Η διαπόμπευση του θεσμού του Πρύτανη αμαυρώνει την ιστορία του Ελληνικού Πανεπιστημίου και πλήττει βάναυσα το κύρος του. Ο ευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από ανθρώπους που κρυμμένοι πίσω από κουκούλες προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης και δεν έχει θέση στην ελληνική κοινωνία. 

Είθε η οδυνηρή εμπειρία του συναδέλφου Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη να σημάνει επιτέλους την επιστροφή στην κανονικότητα και μια νέα αρχή για το Ελληνικό Πανεπιστήμιο ξεκινώντας από τη χειροπιαστή καταπολέμηση των φαινομένων βίας και ανομίας.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: