Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού

By on 14/09/2020

Σήμερα ξεκινάει μια καινούργια σχολική χρονιά, μια καινούργια διαδρομή στον κόσμο της γνώσης, της σοφίας και της προσωπικής ανάπτυξης. Νέα μονοπάτια που θα σας προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, χρήσιμες δεξιότητες αλλά και νέες εμπειρίες, ανοίγονται μπροστά σας. Εύχομαι το καινούργιο ταξίδι να είναι γόνιμο και στο διάβα του να πάρετε όλα τα απαραίτητα εφόδια, που θα χρειαστείτε για να κατακτήσετε τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Γονείς και εκπαιδευτικοί είναι δίπλα σας να σας υποστηρίξουν και να συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο στον αγώνα σας. 

Δυστυχώς η νέα σχολική χρονιά είναι διαφορετική. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Οι συνθήκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ζητούν σύνεση, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα  από όλους μας. Η τήρηση των κανόνων υγιεινής και πρόληψης είναι πρωταρχικής σημασίας προκειμένου να προστατευθείτε οι ίδιοι και οι ίδιες, αλλά και να προστατέψετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα ήθελα να ευχηθώ σε γονείς και εκπαιδευτικούς υπομονή και καλή δύναμη, για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στο έργο και στην αποστολή τους.

Ο Δήμος Εορδαίας με αίσθημα ευθύνης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, καταβάλλοντας συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστούν οι βέλτιστες συνθήκες για τη μόρφωση και την συνεχή πρόοδο της γενιάς του αύριο. 

Καλή αρχή, καλή πρόοδο και πάνω από όλα, υγεία σε όλους !                                                                                       

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: