Θεσσαλονίκη: Πιες τον… πολιτικό που σου ταιριάζει (ΦΩΤΟ)

By on 05/04/2019

Θέλεις ένα freddo cappucino ή μία σοκολάτα με μία διαφορετική πινελιά; Τότε το »Colored Coffee» σε περιμένει για να πιεις μία γουλιά από τα πρωτοποριακά του ροφήματα!

Της Μαρίας Γερμαντζίδου

Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Σοφίας 38. Οι τιμές του είναι ιδιαίτερα προσιτές αφού είναι τιμές κυλικείου, ενώ το κατάστημα πραγματοποιεί και delivery.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και υπαίθριες δραστηριότητες

Η καφετέρια αυτή φτιάχνει χρωματιστό καφέ, προσθέτει στη σοκολάτα σου τον πολιτικό ή όποιο άλλο πρόσωπο θες και φυσικά, δεν παραλείπουν και το σνακ, δηλαδή μπορείς να φας και το πρόσωπο που σου ταιριάζει, αφού στο λαχταριστό τους ντόνατ μπορούν να.. ζωγραφίσουν!

Η επιχείρηση υπάρχει εδώ και 5 χρόνια, ενώ το »σελφιτσίνο» και το »σελφιντόνατ» έσβησαν το.. πρώτο τους κεράκι.

Ρωτήσαμε εάν επισκέφτηκε το κατάστημα κάποιος πολιτικός, ώστε να πιει ή να φάει τον εαυτό του. Η Ελισάβετ, η μία από τις ιδιοκτήτριες του καφέ, δήλωσε στο wepost.gr ότι »Μέχρι στιγμής ήρθε ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας».

Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο και φαγητό

Επίσης, η Ελισάβετ δήλωσε ότι »Δεν μπορούμε να δείξουμε τη διαδικασία, διότι είναι μία δική μας ελληνική πατέντα. Πάντως, το υλικό που βάζουμε, είναι παρόμοιο μ’αυτό της τούρτας. Επίσης, ο πελάτης μπορεί να μας στείλει μέσω διαδικτύου ποιο πρόσωπο ή ποιο σχέδιο θέλει να βάλουμε στον καφέ, στη σοκολάτα ή στο ντόνατ του».

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και φαγητό

Εμείς ζητήσαμε να μας κάνουν μία σοκολάτα με κάτι επίκαιρο, με μία φρέσκια είδηση, με μία νέα selfie στον πολιτικό χώρο κι αυτή είναι..  ο Ιάσων Δούσης ή το Τζέισον Αντιγόνη, που κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τη «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Κατέληξε ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας που ανετράπη το μεσημέρι επί της οδού Μοναστηρίου (ΦΩΤΟ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, ποτό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.