Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2023

By on 20/11/2023

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2023 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν Δήμοι, φορείς και επιχειρήσεις από τον τουριστικό τομέα της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη της αποστολής της Δυτικής Μακεδονίας συναντήσεις με στελέχη της διεθνούς αγοράς με στόχο την προβολή του περιφερειακού τουριστικού προϊόντος.

Στο πλαίσιο του open stage της έκθεσης, παρουσιάστηκε στο κοινό και τους δημοσιογράφους το Γεωπάρκο Γρεβενών – Κοζάνης από τα στελέχη του σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

Η Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών παρουσίασε την περιοχή της Φλώρινας ως τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα μοναδικά οινικά προϊόντα και τις εξαιρετικές γεύσης της Δυτικομακεδονικής γαστρονομικής παράδοσης.

This slideshow requires JavaScript.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: