Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τείνει να χαθεί

By on 12/07/2020

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τείνει να χαθεί από το προφίλ του πλανήτη οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης έχουν στήσει καρτέρι και το μεγάλο σχέδιο του αφανισμού μας προχωράει κανονικά, όλα δρομολογημένα όπως πρέπει  και πάντοτε  με τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνήσεων ως μία συνέχεια της ίδιας ιστορίας του ανθελληνισμού και του μίσους προς το  έθνος μας.

Η 40.000 συνεργάτες του βαυαρού  τότε Όθωνα που έφερε για  να διοικήσουν  μία  Ελλάδα των 800.000 βάση του γενεαλογικών στοιχείων αριθμούν σήμερα γύρω στα 2 εκατομμύρια  και έχουν πάρει θέσης κλειδιά με ελληνοποιήσης ονομάτων και εκτελούν τώρα το τελευταίο κομμάτι του σχεδίου τους με εντολή να παραδώσουν την χώρα μας στους επικυρίαρχος στα δικά τους συγγενολόια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τείνει να χαθεί από το προφίλ του πλανήτη αλλά επειδή η ιστορία έχει ξαναγραφτεί βλέπουμε διαχρονικά ότι κανείς δεν μπορεί να τον εξαφανίσει γιατί οι δυνάμεις που τον προστατεύουν είναι τεράστιες, γυρίστε πίσω το χρόνο και δείτε μέσα από την μυθολογία μας και την ιστορία μας πως απεικονίζεται όλο το μεγαλείο του έθνους μας. Κάθε τι  πάνω στον πλανήτη γη Δήμητρα(Δημητριακά) και έξω από αυτόν στο γαλαξία μας τον Ηριδανό (Ιορδάνης) φαίνεται και αποτυπώνει το ελληνικό μεγαλείο. Θησαυρίζουν εκμεταλλεύοντας το όνομά μας την ιστορία μας κι όλο το πολιτισμικό μας μεγαλείο διότι  αυτοί δεν έχουν να δείξουν τίποτα ούτε καν την ύπαρξη τους.

Στο πέρασμα του χρόνου το μόνο που κατάφεραν είναι να αλλοιώσουν τον ελληνισμό με το δικό τους τρόπο με γενοκτονίες και με ότι βάρβαρο τρόπο είχαν κρατώντας όμως πάντα στοιχεία του για να μπορέσουν να παντρέψουν το δικό τους ψέμα σαν αληθινό, χωρίς τον ελληνισμό δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν ούτε και να κυριαρχήσουν αυτοί και τα δόγματα τους.

Και ξανά η ιστορία επαναλαμβάνεται και έρχεται η ώρα του Έλλην ανθρώπου που θα ξανακάνει το καθήκον του συνδέοντας πάντα τον χωροχρόνο μέσα από την αποστολή του, συνδέοντας το τότε με το τώρα για να επέμβει να εκπληρώσει και να εκτελέσει τον Ιερό σκοπό του που δεν είναι τίποτε άλλο από την απελευθέρωση του έθνους του της μάνας του  Ελλάς που σήμερα αιμορραγεί, μια επέμβαση σωτηρίας που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πράξει πλην τον Έλλην..

Η ώρα πού θα δομηθεί το μέλλον της Ελλάδος  είναι τώρα εδώ στο δικό μας χωροχρονικό παρόν, η ιστορία γράφεται πάντα μέσα από την Ένωση των Ελλάνιων ψυχών και ανθρώπων όπου δημιουργεί ένα έπος πάντα ένδοξο γεμάτο ήρωες που με τιμή και δόξα προσδιορίζουν το μεγαλείο και την ταυτότητα του Ελλάνιου γένους.

Ήρθε η ώρα που αυτό το μεγαλείο της ψυχής μέσα από την απελεφθέρωση μας θα δημιουργήσει μία  Ελλήνων Πολιτεία με πλούτο αρχές και αξίες που θα έχει σαν  επίκεντρο τον άνθρωπο(το δημιούργημα) όπου θα  δοθεί σαν κληρονομιά στις επόμενες γενιές στα δημιουργήματα μας. Η ένωση είναι κοντά μας είναι δρομολογημένη και η στιγμή στο χωροχρόνο  όπου καλούμαστε είναι τώρα.

Θέλω την Ελλάδα μου πίσω,

Θέλω τα δικαιώματα μου πίσω,

Θέλω τα παιδιά μου πίσω και

Θέλω την Ελλήνων Πολιτεία μου ασφαλισμένη για να μην μπορεί να την παραβιάσει στο μέλλον κανείς.

ΘΕΛΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ….

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ…

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: