giapraki.com

Ευχαριστήριο του Φανού Πηγάδ’ απ’ το Κεραμαργιό

Αγαπητοί φίλοι,

Άλλη μια Αποκριά ανήκει στο παρελθόν. Όσο περνάν τα χρόνια δυσκολεύει όλο και περισσότερο το να βγαίνεις από την καθημερινότητα, να ξεπερνάς τα προβλήματα και να προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στην κοινή προσπάθεια για την αναβίωση του εθίμου, στην εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία των επισκεπτών και τη διατήρηση της φλόγας της αγάπης.   

Ειδικά όταν χάνεις αγαπημένα πρόσωπα του φανού και της γειτονίας που μας αγκάλιασαν με αγάπη και πρόσφεραν ακούραστα και με πολλή αγάπη. Ας ελπίσουμε ότι βλέποντάς μας από εκεί ψηλά νιώθουν περήφανοι.  

Σε πείσμα των καιρών και παρά τις όποιες οργανωτικές ή οικονομικές δυσκολίες που επικράτησαν, ο Φανός μας κατάφερε κατά το μέγιστο δυνατό να ανταποκριθεί στις ανάγκες της συμμετοχής στα δρώμενα της πόλης κατά τη διάρκεια του δωδεκαημέρου και της εξυπηρέτησης των χιλιάδων επισκεπτών.

 

Από την πλευρά μας, οφείλουμε μέσα από την καρδιά μας ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»:

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ημερών. Θα επαναλάβουμε ότι δεν είμαστε επαγγελματίες, αλλά άνθρωποι της γειτονιάς που προσπαθούμε να διατηρήσουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε το έθιμο της Κοζανίτικης Αποκριάς.

Ελάτε κι εσείς να μας βοηθήσετε για να γίνουμε καλύτεροι !

 

Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή !

 

Σας περιμένουμε όλους στις 20/02/2020 στο άναμμα του Φανού μας

 

ΥΓ: Το θέμα του επόμενου άρματος θα είναι ………… !!

Exit mobile version