Επίσκεψη υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Καραβασίλη σε Αστυνομία και Πυροσβεστική

By on 23/04/2019

   Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραβασίλης συνεχίζοντας τις επαφές και συναντήσεις μαζί με υποψήφιους συμβούλους, συναντήθηκε εχθές Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής και πυροσβέστες. Σε ένα ευχαριστώ διάλογο και ένα χώρο  ριζικά ανανεωμένο και ανακαινισμένο που διαμορφώθηκε με προσωπική εργασία και προσπάθεια των πυροσβεστών, συζητήσαμε για το σημαντικό έργο που επιτελεί η πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Ελάχιστες οι απαιτήσεις τους:

Α) Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου

Β) Σύνδεση του φρεατίου του γκαράζ με το δίκτυο του Δήμου

Γ) Δημιουργία χώρου στίβου μάχης σ’ ένα από τα γκαράζ

Δ ) Βιομηχανικό δάπεδο σε όλα τα γκαράζ

 

Ευχάριστος διάλογος με κοινή διαπίστωση την άμεση συνεργασία Δημοτικής Αρχής και προέδρων των κοινοτήτων και την ανάγκη να ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό των πυρκαγιών. Επίσης να οριοθετήσουμε την Λαϊκή Αγορά για να υπάρχει άμεση πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων στις οδούς Πόντου και Καυκάσου, καθώς και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δέσμευσή μας η απόλυτη συνεργασία.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραβασίλης συνεχίζοντας τις επαφές και τον διάλογο με φορείς και Δημόσιες Υπηρεσίες, μαζί με υποψήφιους συμβούλους συναντήθηκε εχθές Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 10:30π.μ. με τον Διοικητή της τροχαίας και τον Διοικητή της Ασφάλειας, όπως επίσης και με τον υποδιοικητή του Τμήματος. Μετά από έναν ειλικρινή και γόνιμο διάλογο, διαπιστώσαμε από κοινού τις ανάγκες μιας σύγχρονης πόλης, καθώς και τις ανάγκες των κοινοτήτων.

 

– Να λειτουργεί, επιτέλους, για το λόγο που έχει ιδρυθεί η Δημοτική Αστυνομία, να αστυνομεύει την πόλη ώστε να υπάρχουν κανόνες σταθμεύσεις και πάρκινγκ. Η Δημοτική Αστυνομία αν και είναι υπεύθυνη για την φρούρηση στο χώρο της ΑΕΒΑΛ, σημειώθηκαν κλοπές σε αρκετά σίδερα και άλλα υλικά. ΕΥΘΥΝΕΣ!!!

– Να επιτελέσει το ρόλο της ως Δημοτική Αστυνομία.

– Στην αστυνομία του Δήμου υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε οχήματα και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Το ανθρώπινο δυναμικό δεν επαρκεί και οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι απαράδεκτες.

– Θα πρέπει σε όλες τις εισόδους των πεζοδρόμων να τοποθετηθούν ηλεκτρονικές βυθιζόμενες μπάρες.

– Θα πρέπει να αλλάξει το οδικό δίκτυο στο κέντρο της πόλης με κυκλικό κόμβο στην οδό Νοσοκομείου και στην τράπεζα ALPHA.

– Θα πρέπει στη νησίδα της οδού 25ης Μαρτίου να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις για χώρο στάθμευσης λεωφορείων και φορτηγών φορτοεκφόρτωσης.

– Αποτελεί ΠΛΗΓΜΑ για το Δήμο Εορδαίας το γεγονός ότι εδώ και δυο χρόνια ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ η Αστυνομική Υποδιεύθυνση στον δεύτερο Μεγαλύτερο Δήμο της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ μας κοινός: η ποιότητα Ζωής των πολιτών του ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ. Απαραίτητη η καλή συνεργασία και επικοινωνία με την Δημοτική Αρχή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με αξιοποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ένα σύγχρονο ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

Δέσμευση μας η απόλυτη συνεργασία.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: