ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ πρόγραμμα «Διδασκαλία της Ελληνικής ως Γ2/ΞΓ σε Διαπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα»

By on 03/09/2020

Νέο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα 600 ωρών στη «Διδασκαλία της Ελληνικής ως Γ2/ΞΓ σε Διαπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα» θα υλοποιηθεί από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (σύγχρονης και ασύγχρονης).

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδίκευσης σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και υποψήφιους εκπαιδευτικούς που έχουν να διαχειριστούν διαπολιτισμικά περιβάλλοντα μάθησης. 

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά  όσους: α) ενδιαφέρονται για τα ζητήματα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και επιθυμούν να  ενισχύσουν τη διαπολιτισμική ετοιμότητα, β)εμπλέκονται ή προτίθενται να εμπλακούν στον τομέα της διδασκαλίας της Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας είτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. γ) απασχολούνται σε κέντρα φιλοξενίας, τάξεις υποδοχής και ένταξης προσφύγων ή μεταναστών μαθητών.

 

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://kedivim.uowm.gr/programs/didaskalia-tis-ellinikis-os-deyteris-xenis-glossas-se-diapolitismika-ekpaideytika-perivallonta/

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: