Εξαιρετική εμφάνιση και πολλά μετάλλια για τον Ν.Ο. Κοζάνης στην Καστοριά

By on 15/04/2019

Εξαιρετική εμφάνιση και πολλά μετάλλια για τον Ν.Ο. Κοζάνης «Ο Αλιάκμων», στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας του  Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Με μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών/αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης και ταυτόχρονα πλούσια συγκομιδή μεταλλίων ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας που οργανώθηκαν από τον Ν.Ο. Καστοριάς στη λίμνη Καστοριάς (νότια παραλία).

 

Οι αθλητές/αθλήτριές μας συμμετείχαν σε 8 αγώνες και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τρία (3) χρυσά και τέσσερα (4) ασημένια μετάλλια. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Χρυσό μετάλλιο:

  • Μακρυγιάννης Παναγιώτης-Χαρισίου Γιώργος-Σταυριανίδης Δημήτρης-Παπαδόπουλος Βασίλης στο τετραπλό σκιφ Παίδων Αρχαρίων (4ΧΠΑ)
  • Λαπίκωφ Βικτώρια-Σαρρή Φωτεινή στο διπλό σκιφ Κορασίδων Αρχαρίων (2ΧΚΑ)
  • Δουβαρτζίδης Ιορδάνης στο σκιφ Εφήβων (1ΧΕ)

Ασημένιο μετάλλιο:

  • Τσιουκαρδάνη Δέσποινα-Μπούζμπα Δέσποινα στη δίκωπο Νεανίδων (2-Ν)
  • Μακρυγιάννη Λεμονιά στο σκιφ Κορασίδων (1ΧΚ)
  • Μπούζμπα Δέσποινα-Γούτα Ξανθή στη δίκωπο Κορασίδων (2-Κ)
  • Παφίλη Αλεξάνδρα-Λάκκα Ειρήνη στο διπλό σκιφ Κορασίδων (2ΧΚ)

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους  αθλητές/ αθλήτριες του Ν.Ο. Κοζάνης που έλαβαν μέρος στους αγώνες κατακτώντας όλοι/όλες χρυσό ή ασημένιο μετάλλιο!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, για μία ακόμη φορά, στον προπονητή της ομάδας Τάσο Λαπίκωφ, για την εξαιρετική δουλειά του καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν και συμβάλλουν στις συνεχείς επιτυχίες του Ομίλου.

 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Skip to toolbar