“Ενότητα” Δήμου Κοζάνης: Ανακοίνωση Υποψηφιοτήτων

By on 02/06/2023

Η Δήμητρα Τσότσιου – Τσιάγια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό μας.

Η Δήμητρα είναι πτυχιούχος Χημικός της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων. Εργάζεται ως στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων.

Το όραμά μας για μια Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη – επίκεντρο στην εξωστρέφεια του Δήμου Κοζάνης ως ένας πολιτιστικός οργανισμός διεθνούς εμβέλειας, πραγματώνεται.

Η Δήμητρα, από τη θέση της αντιπρόεδρου της ΚΔΒΚ, ανέλαβε και έφερε εις πέρας πρωτοβουλίες που συντέλεσαν στον στόχο αυτό.

Συνεχίζουμε μαζί, γιατί μαζί μπορούμε!

 

Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Βασίλη Γκούμα με την ομάδα μας!

Με τον Λάκη είχαμε μια παραγωγική συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Από τη θέση του αντιδημάρχου Κλιματικής Ουδετερότητας & Απολιγνιτοποίησης αλλά και Πολεοδομίας, ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες.

Οι προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία που θα φέρει την Κοζάνη στην αιχμή της Ευρώπης, σηματοδοτώντας τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, την ανάπτυξη, την ανθεκτικότητα.

Με την ένταξη της Κοζάνης στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων έως το 2030, δημιουργείται μια νέα προοπτική.

Για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς, συνεχίζουμε μαζί!

 

Η Ευθυμία Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου θα είναι εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό μας!

Με την Έφη μας ενώνουν πολλά.

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δραστήρια και δημιουργική στο χώρο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο εργάζεται ως ειδική συνεργάτιδα στο Γραφείο Δημάρχου Κοζάνης.

Μαζί θέσαμε τον πολιτισμό στο επίκεντρο επενδύοντας στην αναπτυξιακή του διάσταση, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σημαντικές διοργανώσεις υπερτοπικής εμβέλειας.

Μαζί θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα!

Ενισχύουμε την ομάδα μας με νέους συνεργάτες!

Με χαρά καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Λαβαντσιώτη. Έναν άνθρωπο που θέλει και μπορεί να προσφέρει στον τόπο.

Ο Παναγιώτης κατάγεται από την Κοζάνη.

Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εργάζεται στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Β´βάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Κοζάνης.

Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα μας βρουν μαζί!

Θα δουλέψουμε από κοινού για την υλοποίηση των έργων ΣΔΙΤ που έχουμε δρομολογήσει για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας!

 

Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Θόδωρου Ταχτσίδη.

Ο Θόδωρος θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό μας, γιατί έχουμε την κοινή πεποίθηση ότι μόνο με ενότητα και συλλογική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για τον τόπο μας!

Ο Θόδωρος κατάγεται από την Οινόη και ζει στην Κοζάνη. Έχει σπουδάσει Διοικητική Τεχνολογία στη ΣΔΟ του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι Προϊστάμενος της Σχολής ΣΤΕ Καρδιάς στη Διεύθυνση Προσλήψεων και Εκπαίδευσης της ΔΕΗ και υποδιευθυντής του Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο.

Από τον Γενάρη του 2022 είναι αντιπρόεδρος του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: